dcsimg Pohjoismainen Smart City -osaaminen esillä Barcelona Smart City Expossa 14.-16.11.2017  - Ramboll Finland Oy
    
|
8. marraskuuta 2017

Pohjoismainen Smart City -osaaminen esillä Barcelona Smart City Expossa 14.-16.11.2017

Ramboll on mukana organisoimassa yhdessä Tekesin kanssa Barcelonan Smart City Expo World Congress -tapahtumaan Pohjoismaiden yhteistä paviljonkia.
 

Yhteisellä osastolla on esillä sekä älykaupunkeja että kaupungeille ratkaisujaan tuottavia yrityksiä niin Suomesta, Tanskasta, Ruotsista kuin Norjasta. Pohjoismaisen paviljongin teemana on hyvä elämä kaupungeissa ja siihen liittyvä liikkuminen, älykkäät rakennukset & ICT sekä energiatehokkuus.

Paviljongissa järjestetään runsaasti pohjoismaista ohjelmaa, mm. yhteisiä verkostoitumis- ja esittäytymistilaisuuksia, pohjoismainen illallinen kansainvälisine vieraineen sekä kaupunkien haasteita ja ratkaisuja esiin nostava Round Table -sessio. Osastolla vierailee delegaatiot mm. Hollannista, Taiwanista, Singarporesta, Australiasta ja New Yorkista, jolloin sekä osallistuvat kaupungit että yritykset esittelevät vieraille smart city -ratkaisujaan.

Ramboll on mukana toteutuksessa sekä organisoimassa yhteistä paviljonkia että yhtenä näytteilleasettajana. Rambollin teemana näytteilleasettajana on liikkuminen ja liikenne, uudet liikkumisen ratkaisut ja MaaS.

Yhteispohjoismaisen paviljongin ohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi tutustua osoitteessa http://www.nordicpavilion.org/

Maarit Vuorela, Smart city, johtaja, Ramboll Finland
Maarit Vuorela
Director, Management Consulting
+358 40 070 2339
maarit.vuorela@ramboll.fi