dcsimg Ramboll suunnittelutoimistojen ykkönen Universumin opiskelijatutkimuksessa  - Ramboll Finland Oy
    
|
Ramboll Finland Universum-opiskelijatutkimus
20. huhtikuuta 2017

Ramboll suunnittelutoimistojen ykkönen Universumin opiskelijatutkimuksessa

Ramboll valikoitui houkuttelevimmaksi ihannetyönantajaksi suunnittelutoimistojen kategoriassa.
 
Tuhannet suomalaiset yliopisto- ja korkeakouluopiskelijat ovat 18. kertaa valinneet ihannetyönantajia Universumin tutkimuksessa. Ramboll valikoitui houkuttelevimmaksi ihannetyönantajaksi suunnittelutoimistojen kategoriassa.

Universumin ihannetyönantajalistan kolmen kärki tekniikan ja luonnontieteen opiskelijoiden keskuudessa oli tänä vuonna Kone, ABB sekä Google. Ramboll oli tässä sarjassa 11. sijalla. Sijoitus laski hieman viime vuodesta, jolloin Ramboll sijoittui samassa yleissarjassa viidenneksi.

Universumin opiskelijatutkimukseen vastasi tänä vuonna yhteensä 13 500 suomalaista opiskelijaa 40 eri korkeakoulusta. Tutkimus selvittää muun muassa työantajamielikuvia.

Lisätietoa Universumin tutkimuksesta ja ihanteellisimpien työpaikkojen ranking-listat löydät Universumin kotisivuilta.

Rambollissa on harjoitettu opiskelija- ja oppilaitosyhteistyötä pitkäjänteisesti ja laaja-alaisesti. Parhaillaan yhtiö toimii aktiivisesti yhteistyössä esimerkiksi ammattikorkeakoulu Metropolian sekä Novian kanssa. Lisäksi teemme opetus- ja tutkimusyhteistyötä muun muassa Tampereen Teknisen Yliopiston sekä Aalto-yliopiston kanssa. Viime vuonna Ramboll työllisti Suomessa yli 130 harjoittelijaa.
Universum Ramboll Finland suunnitteluala

Ota yhteyttä

Minna Koisti
Johtaja, henkilöstöhallinto
+358 40 6896 263
minna.koisti@ramboll.fi