dcsimg Universumin tutkimus: Ramboll kasvatti suosiotaan ihannetyönantajana - Ramboll Finland Oy
    
|
25. lokakuuta 2017

Universumin tutkimus: Ramboll kasvatti suosiotaan ihannetyönantajana

Ramboll on tänä vuonna 2. sijalla tekniikan ja luonnontieteen ammattilaisille suunnatussa Universumin työnantajakuvatutkimuksessa Suomessa. Tulos koheni hieman viime vuodesta, jolloin Ramboll sijoittui 3. sijalle.
 

- Näin mahtava sijoitus ei olisi ollut mahdollista ilman aktiivista henkilöstöämme ja huikeita projektejamme. Olen todella ylpeä, että olemme edelleen yksi ammattilaisten suosikkityönantajista ja että työtyytyväisyys on myös sisäisesti huippuluokkaa, sanoo henkilöstöjohtaja Minna Koisti Rambollista.

Ensimmäisellä sijalla tekniikan ja luonnontieteen ammattilaisten listalla oli tänä vuonna Kone ja kolmannella sijalla oli UPM.

Tutkimuksessa selvitettiin myös erikseen suunnittelu- ja konsultointialan ihannetyönantajat. Ramboll valittiin kategorian ensimmäiselle sijalle myös viime vuonna.

Työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen keskittyvän Universumin toteuttamaan työnantajakuvatutkimukseen vastasi tänä vuonna kaikkiaan 6054 suomalaista työelämässä olevaa korkeakoulutettua ammattilaista. 

Lisätietoja tutkimuksesta löytyy Universumin kotisivuilta  

Ota yhteyttä

Minna Koisti
Johtaja, henkilöstöhallinto
+358 40 6896 263
minna.koisti@ramboll.fi
Karoliina Lehmusvirta
Johtaja, markkinointi ja viestintä
+358 40 581 3710
karoliina.lehmusvirta@ramboll.fi