dcsimg Infra & liikenne - Ramboll Finland Oy
    
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Infra & liikenne

Nykyajan suurimmat maailmanlaajuiset haasteet – kaupungistuminen, globalisaatio ja ilmastonmuutos – vaikuttavat voimakkaasti infran ja liikenteen alalla. Entistä tiheämmin rakennettujen ja toimivien asuinympäristöjen rakentaminen kaupunkialueille vaatii kestäviä, innovatiivisia ja kustannustehokkaita teknisiä ratkaisuja. Infrastruktuurin monialainen suunnittelu on yrityksemme perinteisintä ja vahvinta osaamisaluetta.

 
Infrastructure & Transport services
 

Kestävää liikkumista

Kansainvälistynyt maailma on riippuvainen tehokkaasta ja yhtenäisestä liikenneverkosta.
Ramboll tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän kattavia palveluja sekä globaalia tietämystä ja kokemusta yhdistettynä paikalliseen kumppanuuteen. Tärkeimpiin palveluihimme kuuluvat lentoliikenne, sillat, satamat, raideliikenne, tunnelit, infrastruktuuriomaisuuden hallinta ja geotekniikka.

Kaikenkattavat liikenneratkaisut

Liikenneprojektien suunnitteleminen ja toteuttaminen vaatii kokonaisvaltaista suunnittelua ja tehokasta projektinhallintaa. Koska monet projektit toteutetaan nykyisin valmiiksi rakennetuissa ympäristöissä, on tärkeää varmistaa, että yhteisölle koituu projekteista mahdollisimman vähän häiriötä.

Tarjoamme infran ja liikenteen alalla kaikki tarvittavat palvelut niin projektin valmisteluun, suunnitteluun, toteutukseen kuin ylläpitoonkin. Palveluihimme kuuluvat johdon konsultointi, tutkimus, kannattavuusselvitykset, arvioinnit, suunnittelu ja rakentamisen valvonta sekä omaisuuden hallinta. Ympäristöasiantuntijuuttamme sovelletaan luonnollisesti kaikkiin palveluihin.

TIETOJA:

• Infra ja liikenne -toimialallamme työskentelee maailmanlaajuisesti yli 2 600 asiantuntijaa.
• Olemme alan johtava toimija kotimarkkinoillamme eli Pohjoismaissa.
• Tärkeimpiin palveluihimme kuuluvat tie-, katu- ja aluesuunnittelu, siltojen, satamien, raideliikenteen, lentoliikenteen ja tunnelien suunnittelu, liikennesuunnittelu, maisemasuunnittelu, riskienhallinta, omaisuuden hallinta ja geotekniikka.
• Suurimpiin asiakkaisiimme kuuluvat elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset, yksityiset urakoitsijat, kaupungit ja kunnat.

Kansainvälisiä projekteja

Fehmarnin salmen tunneli
Pulkovon lentokenttä

Ota yhteyttä

Mikko Leppänen
Tekninen johtaja, infra
+358 400 425 914
mikko.leppanen@ramboll.fi
Jarkko Niittymäki
Johtaja, infra
+358 40 750 1169
jarkko.niittymaki@ramboll.fi