dcsimg Maastotutkimukset ja mittaukset - Ramboll Finland Oy
      
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maastotutkimukset, mittaukset ja näytteenotto

 
 

Rambollin maastotutkimus tarjoaa monipuolisesti mittaus-, kairaus- ja näytteenottopalveluita koko valtakunnan alueella. Hankkeet vaihtelevat yksittäisen omakotitalon pohjatutkimisesta aina suurien infrahankkeiden maastotöiden kokonaisvaltaiseen läpivientiin. Maastotutkimuspalvelumme tukee ympäristö-, talo- ja infrarakentamisen suunnittelua.

Tutkimustyössä käytetään nykyaikaista kalustoa, jolla taataan tarkat ja nykyvaatimusten mukaiset tulokset. Maastoryhmän tiivis yhteistyö Rambollin suunnitteluasiantuntijoiden kanssa mahdollistaa hankkeiden optimoinnin ja parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kairaukset

Ramboll Finlandilla on laaja valikoima erilaisia kairaus- ja porauskoneita, joilla voidaan toteuttaa mm. yksittäisiä pohjavesiputkien asennuksia ja laajoja geoteknisiä toimeksiantoja. Jatkuvat investoinnit kalustoon takaavat jatkuvuuden ja luotettavan laatutason kairauspalveluiden tarjonnassamme.

Mittaukset

Mittauskalustomme ja henkilöstömme ovat alan huippua Suomessa. Mittauskalusto on kehittynyt huomattavasti ja samalla työmenetelmät ovat uudistuneet viimeisten vuosien aikana. Olemme olleet aktiivisesti mukana kehitystyössä ja käytämmekin näin ollen hyvin nykyaikaista ja tarkkaa kalustoa tarpeen vaatiessa mittausten toteuttamiseen.

Näytteenotto

Ympäristön tilan seuranta edellyttää erilaisten tutkimusten ja näytteenottojen toteuttamista analyysitiedon
saamiseksi. Näytteenottomenetelmien kehittäminen, aktiivinen koulutustoimintaan osallistuminen ja jatkuvat monipuoliset tutkimushankkeet haastavat meitä pysymään alan huippuosaajana.

Meille on tärkeintä tuottaa kentältä edustavia ympäristönäytteitä.

Maastotutkimushankkeitamme

  • Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) tilaamat pohjavesialueiden tutkimukset, ympäristötekniset kairaukset ja näytteenotot Hollolassa, Hämeenlinnassa ja Kokkolassa
  • Kaupunkien tilaamia aluepohjatutkimuksia (geosuunnittelu, kairaus, maastotutkimus, maarakentamisen laadunvalvonta) esimerkiksi Espoossa, Järvenpäässä, Hollolassa ja Lahdessa

Ota yhteyttä

Fredrik Winqvist, Ramboll Finland
Fredrik Winqvist
Yksikönpäällikkö, geotutkimus, Espoo
+358 50 584 9132
fredrik.winqvist@ramboll.fi
Jussi Hämäläinen
Ryhmäpäällikkö
040 658 5396
jussi.hamalainen@ramboll.fi
Jyrki Kallonen
Työpäällikkö
040 588 7128
jyrki.kallonen@ramboll.fi