dcsimg Maastotutkimukset ja mittaukset - Ramboll Finland Oy
      
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maastotutkimukset, mittaukset ja näytteenotto

Rambollin maastotutkimus tarjoaa monipuolisesti mittaus-, kairaus- ja näytteenottopalveluita koko Suomen alueella. Hankkeet vaihtelevat yksittäisen omakotitalon pohjatutkimuksesta aina suurien infrahankkeiden maastotöiden kokonaisvaltaiseen läpivientiin. 
 

Maastotutkimuspalvelumme tukee ympäristö-, talo- ja infrarakentamisen suunnittelua.Tutkimustyössä käytetään nykyaikaista kalustoa, jolla taataan tarkat ja nykyvaatimusten mukaiset tulokset. Maastoryhmän tiivis yhteistyö Rambollin suunnitteluasiantuntijoiden kanssa mahdollistaa hankkeiden optimoinnin ja parhaan lopputuloksen.

Kairaukset

Ramboll Finlandilla on laaja valikoima erilaisia kairaus- ja porauskoneita, joilla voidaan toteuttaa mm. yksittäisiä pohjavesiputkien asennuksia ja laajoja geoteknisiä toimeksiantoja. Jatkuvat investoinnit kalustoon takaavat jatkuvuuden ja luotettavan laatutason kairauspalveluiden tarjonnassamme.

Mittaukset

Mittauskalustomme ja henkilöstömme ovat alan huippua Suomessa. Mittauskalusto on kehittynyt huomattavasti ja samalla työmenetelmät ovat uudistuneet viime vuosina. Olemme olleet aktiivisesti mukana kehitystyössä ja käytämme hyvin nykyaikaista ja tarkkaa kalustoa tarpeen vaatiessa mittausten toteuttamiseen.

Näytteenotto

Ympäristön tilan seuranta edellyttää erilaisten tutkimusten ja näytteenottojen toteuttamista analyysitiedon saamiseksi. Näytteenottomenetelmien kehittäminen, aktiivinen koulutustoimintaan osallistuminen ja jatkuvat monipuoliset tutkimushankkeet haastavat meitä pysymään alan huippuosaajana. Meille on tärkeintä tuottaa kentältä edustavia ympäristönäytteitä.

 

Ota yhteyttä

Fredrik Winqvist, Ramboll Finland
Fredrik Winqvist
Yksikönpäällikkö, geotutkimus, Espoo
+358 50 584 9132
fredrik.winqvist@ramboll.fi
Harri Turkki
Yksikönpäällikkö, maastotutkimukset, Lahti
040 531 0173
harri.turkki@ramboll.fi