dcsimg Infran rakennuttaminen - Ramboll Finland Oy
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Infran rakennuttaminen

Rambollilla on vuosien kokemus ja vahva osaaminen infrarakentamisesta ja projektinjohdosta. Monipuoliset rakennuttamispalvelumme kattavat kaiken rakennuttamisen organisoinnista investointipäätöksen valmisteluun, projektinjohtoon, rakennustyömaan valvontaan sekä valmiin kohteen käyttöönoton tukeen ja takuuajan velvoitteiden hoitoon.

 
 
 

 

Palveluihimme kuuluvat kustannustarkastelut sekä kohteiden elinkaarisuunnittelu. Panostamme myös erilaisten hankintamenettelyiden vaikutuksiin, riskienhallintaan sekä elinkaariajatteluun ja toimivuusvaatimuksiin perustuvaan rakennuttamiseen.

Olemme asiakkaamme asiantuntija läpi hankkeen. Projektiorganisaatiomme valvoo hankkeen aikatauluja, budjettia ja laatua. Projektinjohdon tärkein tehtävä on saada eri toimijat työskentelemään saumattomasti yhteen.

Johdamme monenlaisten kohteiden suunnittelua ja rakentamista

  • kunnallistekniikka
  • rautatiet
  • satamat ja meriväylät  
  • sillat ja taitorakenteet
  • tiet ja kadut
  • tuulivoimapuistot
  • voimalaitokset
  • polttonesteen jakeluasemat

Infran työmaavalvonta

Osaava työmaavalvonta on tärkeä osa rakentamisen laadukasta toteutusta. Työmaavalvojamme varmistavat paikan päällä, että asiakas saa mitä tilaa. Valvojat pitävät huolen, että toteutuneisiin poikkeamiin tartutaan välittömästi, ja edistävät osaltaan rakennushankkeen valmistumista.

Panostamme henkilöstömme kokemukseen, pätevyyksiin ja osaamisen jatkuvaan ylläpitoon. Tiukentuneet viranomaisvaatimukset merkitsevät haasteellisia rakentamisratkaisua, ja kunnollinen työmaavalvonta varmistaa, ettei kohteeseen jää piileviä virheitä. Työmaavalvojan tehtäviin kuuluu mm. ajallinen, tekninen, taloudellinen ja käyttöopastuksen valvonta, dokumentointi ja vastaanottotehtävät.

Ota yhteyttä

Pasi Hukkanen, Ramboll Finland
Pasi Hukkanen
Johtaja, Infraprojektinjohto, Itä- ja Etelä-Suomi
+358 50 598 7061
pasi.hukkanen@ramboll.fi
Tommi Jalkanen, Ramboll Finland
Tommi Jalkanen
Johtaja, Infraprojektinjohto, Länsi-ja Pohjois-Suomi
+358 50 412 6410
tommi.jalkanen@ramboll.fi
Jari Heikkilä, Ramboll Finland
Jari Heikkilä
Kalliorakentamisen asiantuntija, infran rakennuttaminen, Espoo
+358 40 7252 673
jari.heikkila@ramboll.fi
Valtter Kari
Johtaja, Projektinjohto ja kiinteistökonsultointi
+358 40 740 8370
valtter.kari@ramboll.fi