Liikennesuunnittelu

Suomen johtavana liikenensuunnittelijana pyrimme edistämään kaikissa ratkaisuissamme liikenneturvallisuutta sekä vähentämään ympäristökuormitusta. Yhteensä yli sata liikennesuunnittelijaamme palvelevat ja takaavat riittävät resurssit projekteihin sijainnista tai koosta riippumatta.

Ota yhteyttä

Jukka-Pekka Pitkänen

Global division director, Smart mobility
P: +358 407 384 190

Mikko Poutanen

Johtaja, Urban-sektori
P: +358 40 731 4781

Liikenne 720° -konsepti kuvaa kokonaisvaltaista suunnittelua

Liikennesuunnittelun johtavana asiantuntijana Suomessa Ramboll haluaa kaikissa ratkaisuissaan edistää yhteiskunnan kehittymistä ja olla suunnannäyttäjä. Liikenteen ja maankäytön suunnittelua tehdään samanaikaisesti ja vuorovaikutteisesti kohteen edellyttämää asiantuntijaverkkoa hyödyntäen. Tätä kokonaisvaltaista suunnittelua kuvaa konseptimme Ramboll Liikenne 720°.

Hankkeitamme

Vantaan Kivistön aseman simulointi

Kivistön aseman kevyen liikenteen ja matkaketjujen simulointi

Vantaan Kivistön juna-aseman ja bussiterminaalin sekä sitä ympäröivän uuden asuin- ja työpaikka-alueen liikenteen mahdolliset pullonkaulat paikantuvat simuloinnin avulla. Kevyen liikenteen simulointia ei Suomessa ole aiemmin tehty samalla tarkkuudella, joten hankkeessa kehitettiin ennen simulointimallin rakentamista myös itse tutkimusmenetelmää ja määritettiin tunnuslukuja kevyen liikenteen toimivuuden arviointiin.

Näytä tämän palvelun kaikki projektit

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 0207 188 621
Fax

Mail: info@ramboll.fi

Muut

Muut