Sillat ja erikoisrakenteet

Sillat ja erikoisrakenteet -palvelumme keskittyy infra- ja liikenneympäristön taitorakenteisiin, joita ovat siltojen lisäksi mm. padot, kanavarakenteet, meluseinät, tukimuurit, tunnelit, korkeat kallioleikkaukset, laiturit, merimerkit, vesitornit ja mastot. Palvelumme kattaa kyseisten rakenteiden koko elinkaaren alkaen sillan suunnittelusta sen hallintaan ja ylläpitoon.

Lövön silta

Ota yhteyttä

Ilkka Vilonen

Osastopäällikkö, siltasuunnittelu
P: +358 400 625 195

Matti Airaksinen

Yksikönpäällikkö, siltojen ylläpito
P: +358 40 522 9281

Lähtökohtana kaunis, kestävä ja turvallinen silta tai taitorakenne

Sillan tai muun taitorakenteen suunnittelussa, hallinnassa ja ylläpidossa lähtökohtamme on aina kestävyys ja turvallisuus. Pidämme tärkeänä myös sitä, että valmis rakenne sopii ympäristöönsä. Palvelumme tavoitteena on parantaa kulkuyhteyksiä sekä löytää kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaidemme ja loppukäyttäjien hyödyksi.

Palvelumme on tarkoitettu kaikille taitorakenteiden omistajille, kunnossapitäjille, rakentajille ja rakennuttajille — kokoon tai sijaintiin katsomatta. Suurimmalla asiakkaallamme on omistuksessaan lähes 20 000 siltaa, pienimmillä asiakkaillamme vain yksi. Toimimme koko Suomen alueella noin 50 silta-asiantuntijan voimin. 

Hankkeitamme

Sirkkalan silta

Sirkkalan silta

Sirkkalan avattava silta on uusi kulkuyhteys Joensuun keskustan ja Pielisjoen itäpuolisen kaupungin välille. Uusi silta otettiin käyttöön 28.11.2014.

Näytä tämän palvelun kaikki projektit

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 0207 188 621
Fax

Mail: info@ramboll.fi

Muut

Muut