dcsimg Sillat ja erikoisrakenteet - Ramboll Finland Oy
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sillat ja erikoisrakenteet

Sillat ja erikoisrakenteet -palvelumme keskittyy infra- ja liikenneympäristön taitorakenteisiin, joita ovat siltojen lisäksi mm. padot, kanavarakenteet, meluseinät, tukimuurit, tunnelit, korkeat kallioleikkaukset, laiturit, merimerkit, vesitornit ja mastot. Palvelumme kattaa kyseisten rakenteiden koko elinkaaren alkaen sillan suunnittelusta sen hallintaan ja ylläpitoon.

 
Satakunnan silta, Tampere
 
 

Lähtökohtana kaunis, kestävä ja turvallinen silta tai taitorakenne

Sillan tai muun taitorakenteen suunnittelussa, hallinnassa ja ylläpidossa lähtökohtamme on aina kestävyys ja turvallisuus. Pidämme tärkeänä myös sitä, että valmis rakenne sopii ympäristöönsä. Palvelumme tavoitteena on parantaa kulkuyhteyksiä sekä löytää kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaidemme ja loppukäyttäjien hyödyksi.

Palvelumme on tarkoitettu kaikille taitorakenteiden omistajille, kunnossapitäjille, rakentajille ja rakennuttajille — kokoon tai sijaintiin katsomatta. Suurimmalla asiakkaallamme on omistuksessaan lähes 20 000 siltaa, pienimmillä asiakkaillamme vain yksi. Toimimme koko Suomen alueella noin 50 silta-asiantuntijan voimin. 

Lövön silta

Ota yhteyttä

Ilkka Vilonen, Ramboll Finland
Ilkka Vilonen
Osastopäällikkö, siltasuunnittelu
+358 400 625 195
ilkka.vilonen@ramboll.fi
Matti Airaksinen
Yksikönpäällikkö, siltojen ylläpito
+358 40 522 9281
matti.airaksinen@ramboll.fi