dcsimg Kiinteistökonsultointi - Ramboll Finland Oy
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiinteistökonsultointi

Kiinteistöjen omistaminen, hallinnointi ja ylläpito vaativat yhä enemmän omistajilta ja kiinteistöjä hallinnoivilta. Myös käyttäjien ja vuokralaisten vaatimukset ovat kasvaneet samaan tahtiin toimitilamarkkinoiden tarjonnan kanssa. Käyttäjien tarpeeseen vastaa vain tila, jossa on hyvät ja hallittavat olosuhteet - sisällä ja ulkona.

 
 
 

Tekninen osaamisemme on vahva ja tunnemme kiinteistöliiketoiminnan

Pohdimme tarjontaamme ja sen kehittämistä ensisijaisesti asiakkaan näkökulmasta koko hankkeen elinkaaren ajan alueen tai hankkeen kehittämisestä sen suunnitteluun, käyttöön ja ylläpitoon asti. 

Kattavalla kiinteistötiedonhallinnalla pidetään kiinteistöä koskeva tieto järjestyksessä ylläpidon ja muutostarpeiden varalta. Historiatieto säilyy esimerkiksi kiinteistön tulevaa myyntiä varten. Kiinteistöä myytäessä myös tarkat ja puolueettomat kuntoarviot ja Due Diligence-tarkastelut edesauttavat hyvän kiinteistökaupan syntymistä.

Energiankulutuksessa ja korjauskustannuksissa saavutetaan säästöjä, kunhan tavoitteet ovat realistiset, huoltokirjoja käytetään aktiivisesti ja mittarit on oikein asetettu.

 

 

 

Ota yhteyttä

 
Ota yhteyttä Rambollin asiantuntijoihin tai jätä tarjouspyyntö.
Kuinka voimme auttaa?
Ota yhteyttä ja kysy asiantuntijoiltamme monipuolisista kiinteistöliiketoiminnan palveluistamme. Voit myös jättää tarjouspyynnön www-lomakkeen kautta.
Pyydä yhteydenottoa tai tarjousta

Mikael Lindgren, Ramboll CM, Ramboll Finland
Mikael Lindgren
Johtaja, Kiinteistökonsultointi, Espoo
+358 44 7688 302
mikael.lindgren@ramboll.fi