dcsimg Talotekninen suunnittelu - Ramboll Finland Oy
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Talotekninen suunnittelu

Rambollin talotekniseen osaamiseen kuuluu LVIA- ja sähkösuunnittelun laajan osaamisen lisäksi kiinteistöjen energianhallinnan, sisäilmastokonsultoinnin, rakennusautomaation ja AV-tekniikan asiantuntemusta. 

 
Schenker
 
 

Hyödynnämme suunnittelussamme tietomallinnusta, jonka avulla tuotamme päätöksenteon ja hankkeen tueksi visualisointeja  ja määräluetteloita. 

LVI-järjestelmät suunnittelemme toimimaan yhdessä muiden kokonaisuuksien kanssa, samalla kuitenkin itsenäisesti ylläpidettäviksi ja säädeltäviksi. Kiinteät sairaalalaitteet ja paineistut tilat ovat erikoisosaamistamme. Leikkaussalivalaisimet, välinehuollon pesukoneet, kattokeskukset sähkön ja kaasun syöttöön, laminaarikaapit ja minipuhdastilat saavat meillä tarkoituksenmukaisen muodon.

Sähkö- ja tietojärjestelmillä on suuri vaikutus rakennusten energiankulutukseen ja luotettavaan toimintaan. Suunnittelemme kokonaisuuksia, joissa on oikein mitoitetut varmennus- ja muunneltavuusmahdollisuudet. AV-tekniikan suunnittelijamme sovittavat esitystekniikan järjestelmät rakennuksen muihin järjestelmiin, valaistukseen, sekä arkkitehdin ja sisustussuunnittelijan ratkaisuihin. Suunnittelu ilman laitetoimittajasidonnaisuuksia mahdollistaa kilpailuttamisen puhtaasti tilaajan tarpeiden mukaisestä järjestelmästä.

Valaistusratkaisut suunnittelemme yhteistyössä tilaajan, arkkitehdin ja sisustajan kanssa. Hyvin suunniteltu valaistus tuo esiin rakennusten arkkitehtuurin, on sisustuksen väline sekä luo viihtyisyyttä ja turvallisuutta - sisällä ja ulkona.

Ota yhteyttä

Juha Pihlajamäki
Johtaja, LVIA-tekniikka
+358 40 044 1746
juha.pihlajamaki@ramboll.fi
Seppo Mäki-Pollari, sähkötekniikka, Ramboll
Seppo Mäki-Pollari
Johtaja, Sähkötekniikka
+358 40 048 5944
seppo.makipollari@ramboll.fi