dcsimg Energiasuunnittelu - Ramboll Finland Oy
      
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Energiasuunnittelun palvelut

Rambollin tarjoamat energiasuunnittelun palvelut yhdistettynä kokonaisvaltaiseen taloteknisen suunnittelun prosessiin mahdollistavat rakennushankkeelle optimaalisten elinkaari-, energia- ja sisäilmastotavoitteiden täyttymisen kustannustehokkaasti. 
 

Energiatehokkuussuunnittelijamme ylläpitävät aktiivisesti kohteen dynaamista energiamallia läpi koko suunnittelu- ja rakennusprosessin. Näin rakennuksen energiateknistä kokonaisuutta voidaan hallita tehokkaasti ja varmistaa, että kaikki suunnitteluparametrit ja tehdyt laitevalinnat tukevat asettuja energia- ja sisäilmastotavoitteita. Energiatehokkuussuunnittelun osalta kuulumme Suomen johtaviin kokonaisvaltaisia dynaamisia energia-analyyseja ja elinkaarisuunnittelua tarjoaviin osaajiin. Osaamisemme kattaa mm. seuraavat simulointiympäristöt: IDA-ICE, TRNSYS, IES-VE ja RIUSKA.

Yhdistämällä TATE-suunnittelijoidemme, energia- ja elinkaariasiantuntijoidemme sekä ympäristösertifiointikonsulttiemme asiantuntemus voidaan projektissa saavuttaa merkittävää synergiaetua. Kaikki projektin tarvitsemat energiatarkastelut, kuten taloteknisten järjestelmäratkaisujen ja energiantarpeiden simuloinnit, lämpö- ja jäähdytysteholaskelmat sekä sisäilmasto- ja päivänvalotarkastelut, voidaan tuottaa yhteisestä tietomallista osana suunnitteluprosessia ja ympäristösertifiointia. Taloteknisten suunnittelupalveluidemme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja teknisesti asiantuntevaa elinkaari-, energiatehokkuus- ja ympäristökonsultointia (mm. LEED ja BREEAM).

Lue lisää kestävän rakentamisen palveluistamme

Rambollin tarjoama energiasuunnittelu mahdollistaa rakennushankkeelle optimaalisten elinkaari-, energia- ja sisäilmastotavoitteiden täyttymisen kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä

Mika Kovanen
Suunnittelupäällikkö, energiasuunnittelu
+358 50 568 5128
mika.kovanen@ramboll.fi