dcsimg Kelluva tuotanto - Ramboll Finland Oy
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kelluva tuotanto

Maailman kasvavan energiantarpeen tyydyttämiseksi öljy- ja kaasuyhtiöiden on siirryttävä yhä syvemmille vesille ja ankarampiin olosuhteisiin, mikä vaatii teknologioiden ja strategioiden kehittämistä kestävän tuotantokapasiteetin toimittamiseksi esimerkiksi kelluvilla tuotantolaitoksilla. 
 
 

Toimivia ja turvallisia yläosien suunnitelmia kelluville tuotantolaitoksille

Rambollin konsultointipalvelut kelluvalla tuotantosektorilla käsittävät FPSO-tyypin alukset, osittain upotettavat lautat ja tukijaloilla toimivat lautat. Portfoliomme sisältää konseptiarviointeja, Front End Engineering Design (FEED) -arvioinnit ja kaikkien ylärakenteiden osien detaljisuunnittelun, painonhallinnan, projektinhallinnan ja kattavat riski- ja turvallisuusanalyysit.
FPSO Nexus
Teemme riskianalyysejä, turvallisuusarviointeja ja laskelmia sekä uusille että olemassa oleville laitoksille varmistaaksemme, että kaikki turvallisuusvaatimukset ja asiakkaan toiveet täytetään kokonaisuudessaan. Oma-aloitteinen, integroitu ja monialainen lähestymistapamme vaarojen tunnistamiseen varmistaa sen, että turvajärjestelyt ja vahinkoja rajoittavat toimet aloitetaan heti projektin alussa.
 
Lisätietoa palveluistamme löydät englanninkielisiltä verkkosivuiltamme www.ramboll.com

Ota yhteyttä

Director, Business Development, North Sea
+45 5161 2375
jest@ramboll.com
www.ramboll.com