dcsimg Offshore-kohteet - Ramboll Finland Oy
      
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Offshore-kohteet

Öljy- ja kaasusektorin offshore-ala on tärkeässä asemassa maailman fossiilisten polttoaineiden tuotannossa. Ala on kehittynyt huimasti sen alkuajoista, ja uudet tekniikat auttavat keräämään löydetyn öljyn yhä tarkemmin ja mahdollistavat öljyn etsinnän yhä kaukaisemmilla ja haastavammilla alueilla. 
 
 

Neljän vuosikymmenen kokemus offshore-kohteista

Rambollilla on merkittävästi kokemusta offshore-kohteista. Olemme olleet 1970-luvulta asti osana suurissa kehitys- ja muutosprosesseissa, joiden kohteena ovat yläosat, rungot, sillat ja moduulit. Meillä on vahva ammattitaito vaikeista olosuhteista, kuten korkeasta paineesta tai lämpötilasta, ja korroosion- ja pakkasenkeston parantamisesta arktisia alueita varten, joten olemme valmiita kulkemaan asiakkaidemme mukana tutkimattomille alueille. 
Offshore-työntekijöitä. SA Hess.
Öljyn- ja kaasunporauslauttoja koskeva monialainen palveluportfoliomme sisältää koko projektin elämänkaaren alkuvaiheen tutkimuksista ja tarkasta suunnittelusta myöhempiin muutoksiin, käyttöajan pidennyksiin, uudistuksiin, laajennuksiin, huoltoon, prosessiparannuksiin ja offshore-purkuihin.
 
Lisätietoa palveluistamme löydät englanninkielisiltä verkkosivuiltamme www.ramboll.com

Ota yhteyttä

Director, Business Development, North Sea
+45 5161 2375
jest@ramboll.com
www.ramboll.com