dcsimg Sähkötekniikka, instrumentointi ja tietoliikenne - Ramboll Finland Oy
      
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sähkötekniikka, instrumentointi ja tietoliikenne

Öljy- ja kaasurakennukset ovat monimutkaisia, ja turvallinen sähkönsyöttö ja toiminta takaavat omaisuuden ja henkilökunnan turvallisuuden. Turvallisuuden maksimoimiseksi tarvitaan tehokkaita sähkötekniikan, instrumentoinnin ja tietoliikenteen ratkaisuja (EI&T) automaattisilla välineillä, ohjausjärjestelmillä ja luotettavilla teleyhteyksillä. 
Ramboll Oil & Gasilla on paljon kokemusta sähkötöiden, instrumentoinnin ja tietoliikenteen suunnittelusta öljy- ja kaasuteollisuuden projekteissa.
 
 

Vakaat ja kestävät sähkötekniikka, instrumentoinnit ja tietoliikennejärjestelmät

Öljy- ja kaasualalla tarvitaan vakaita ja kestäviä sähkötekniikan, instrumentoinnin ja tietoliikenteen järjestelmiä, jotka ovat aina toiminnassa. Ramboll tuottaa vaatimukset täyttäviä sähkötekniikan, instrumentoinnin ja tietoliikenteen ratkaisuja, jotka takaavat turvallisen ja luotettavan toiminnan prosessointi- ja palvelulaitoksissa.
Paineanturi
Ramboll käyttää tietoliikennejärjestelmissä toiminnallista turvallisuutta ja mahdollistaa yhteydet etäällä oleviin hallintalaitteistoihin, laivoihin ja helikoptereihin sekä varoitus- ja puhelinjärjestelmiin. 
 
Lisätietoa palveluistamme löydät englanninkielisiltä verkkosivuiltamme www.ramboll.com

Ota yhteyttä

Preben Sørensen, Ramboll Oil & Gas
Johtaja, Sähkötyöt, laitteistot ja tietoliikenne
+45 5161 7228
pbs@ramboll.com
www.ramboll.com