Tekninen turvallisuus ja työsuojelu

Työsuojelu on ensiarvoisen tärkeää kaikissa raakaöljytuotannon toimissa. Tekninen turvallisuus keskittyy suunnitteluvaiheen ratkaisuihin. Vaarojen tunnistaminen ja poistaminen suunnitteluvaiheessa on usein merkittävästi edullisempaa ja käytännöllisempää kuin muutoksien tekeminen sitten, kun vaarat ilmenevät todellisuudessa ja uhkaavat ihmisiä tai omaisuutta.

Ota yhteyttä

Todistettua teknistä turvallisuutta ja työsuojeluosaamista

Ramboll tarjoaa kattavia suunnittelupalveluja teknisen turvallisuuden ja työsuojelun riskien arvioinnissa. Neljän vuosikymmenen kokemuksella alalta yhdistämme ennaltaehkäisevän ja integroidun monialaisen lähestymistavan luodaksemme suunnitelmia, joissa on vahva alkuvaiheen ja jatkuva painopiste työsuojelun riskien tunnistamisessa ja poistamisessa.
Ammattilaisryhmämme koostuu teknisen turvallisuuden, onnettomuuksien ennaltaehkäisyn, riskien arvioinnin, palo- ja räjähdysanalyysin sekä työsuojelun erikoisosaajista. Olemme onnistuneet erittäin hyvin aiemmissa erikoispalveluiden tuottamisessa ja konsultoinnissa projektien kaikissa vaiheissa.
 
Palvelumme on ainutlaatuinen, sillä pystymme analysoimaan työsuojelun riskit ja vaikutukset samoissa prosesseissa, samoja metodeita käyttäen.
 
Lisätietoa palveluistamme löydät englanninkielisiltä verkkosivuiltamme www.ramboll.com

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 0207 188 621
Fax

Mail: info@ramboll.fi

Muut

Muut