dcsimg Tekninen turvallisuus ja työsuojelu - Ramboll Finland Oy
      
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tekninen turvallisuus ja työsuojelu

Työsuojelu on ensiarvoisen tärkeää kaikissa raakaöljytuotannon toimissa. Tekninen turvallisuus keskittyy suunnitteluvaiheen ratkaisuihin. Vaarojen tunnistaminen ja poistaminen suunnitteluvaiheessa on usein merkittävästi edullisempaa ja käytännöllisempää kuin muutoksien tekeminen sitten, kun vaarat ilmenevät todellisuudessa ja uhkaavat ihmisiä tai omaisuutta. 
Kuvituskuva vaarojenhallinnasta
 
 

Todistettua teknistä turvallisuutta ja työsuojeluosaamista

Ramboll tarjoaa kattavia suunnittelupalveluja teknisen turvallisuuden ja työsuojelun riskien arvioinnissa. Neljän vuosikymmenen kokemuksella alalta yhdistämme ennaltaehkäisevän ja integroidun monialaisen lähestymistavan luodaksemme suunnitelmia, joissa on vahva alkuvaiheen ja jatkuva painopiste työsuojelun riskien tunnistamisessa ja poistamisessa.
Ammattilaisryhmämme koostuu teknisen turvallisuuden, onnettomuuksien ennaltaehkäisyn, riskien arvioinnin, palo- ja räjähdysanalyysin sekä työsuojelun erikoisosaajista. Olemme onnistuneet erittäin hyvin aiemmissa erikoispalveluiden tuottamisessa ja konsultoinnissa projektien kaikissa vaiheissa.
 
Palvelumme on ainutlaatuinen, sillä pystymme analysoimaan työsuojelun riskit ja vaikutukset samoissa prosesseissa, samoja metodeita käyttäen.
 
Lisätietoa palveluistamme löydät englanninkielisiltä verkkosivuiltamme www.ramboll.com
Öljytyöntekijä säiliöaluksella

Ota yhteyttä

Lars Wahl Andersen, Ramboll Oil & Gas
Lars Wahl Andersen
Johtaja, Riskit ja turvallisuus
+45 5161 6584
lwa@ramboll.com
www.ramboll.com