dcsimg Luonnonvarat ja jätehuolto - Ramboll Finland Oy
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luonnonvarat ja jätehuolto

Jätteet ovat nykypäivänä tärkeä resurssi ja keino säästää luonnonvaroja. Tehokas jätehuolto on välttämätöntä rajallisten luonnonvarojemme suojelun ja kestävän tulevaisuuden edistämiseksi. Jätettä syntyy yhä enemmän maailmanlaajuisesti ja samalla kierrätyksen, uudelleenkäytön ja talteenoton tärkeys kasvaa. Ympäristön ja terveyden suojeleminen jätteiden haitoilta on suoraan yhteydessä resurssien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

 
 
 

Tarjoamme laajan valikoiman luonnonvarojen ja resurssien hallintaan liittyviä palveluita. Osaamisemme avulla helpotetaan määräysten noudattamista ja resurssivirtojen optimointia sekä taataan jätteiden turvallinen ja järkevä käsittely, hyötykäyttö ja hävittäminen. Autamme säästämään arvokkaita luonnonvaroja, ehkäisemään jätteen syntymistä ja löytämään keinoja sen käyttöön raaka-aineena. Olemme edelläkävijä kiertotalouteen ja sen edistämiseen liittyvissä ratkaisuissa ja kehittämistyössä.

Jätehuoltopalveluitamme

Asiantuntijamme soveltavat työssään sekä uusinta tietoa jätehuollon käytännöistä että erityisosaamista teknisessä suunnittelussa, tuotejohtamisessa ja kestävän kehityksen periaatteissa. Syntyvän asiantuntemuksen pohjalta kehitämme kustannustehokkaita ja kestäviä jätehuoltoratkaisuja, jotka täyttävät jätehuoltomääräykset ja edistävät terveyden ja ympäristön suojelua.

Olemme kehittäneet menetelmiä jätteiden hyödyntämiseen sekä luoneet innovatiivisia ratkaisuja jätteiden talteenottoon ja ilmastovaikutusten pienentämiseen. Asiantuntijamme suunnittelevat tehokkaita ja turvallisia jätehuoltoasemia ja edistävät kunnallista jätehuoltoa tekemällä tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa.

Ota yhteyttä

Ville Nikkilä
Yksikönpäällikkö, materiaalit
040 516 1828
ville.nikkila@ramboll.fi
Nathan Gaasenbeek
Projektipäällikkö, Resurssit
040 354 6472
nathan.gaasenbeek@ramboll.fi
Annu Tulonen
Yksikönpäällikkö, Kaavoitus, Lahti
040 675 0332
annu.tulonen@ramboll.fi