Kiertotalouden palvelut

 Jätteet ovat nykypäivänä tärkeä resurssi ja keino säästää luonnonvaroja. Tehokas kiertotalous on välttämätöntä rajallisten luonnonvarojemme suojelun ja kestävän tulevaisuuden edistämiseksi. Kiertotalous tarkoittaa, että tuotanto ja kulutus synnyttävät mahdollisimman vähän jätettä. Jätettä syntyy yhä enemmän maailmanlaajuisesti ja samalla kiertotalouden tärkeys kasvaa. Ympäristön ja terveyden suojeleminen jätteiden haitoilta on suoraan yhteydessä resurssien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Luonnonvarat ja jätehuolto - Kiertotaloutta edistämässä

Ota yhteyttä

Ville Nikkilä

Yksikönpäällikkö, materiaalit
P: +358 40 516 1828
Ramboll Finlandin jätehuollon asiantuntija Nathan Gaasenbeek

Nathan Gaasenbeek

Projektipäällikkö, Resurssit
P: +358 403 546 472

Tarjoamme laajan valikoiman luonnonvarojen ja resurssien hallintaan sekä kiertotalouteen liittyviä palveluita. Osaamisemme avulla helpotetaan määräysten noudattamista ja resurssivirtojen optimointia sekä taataan materiaalien ja jätteiden turvallinen ja järkevä käsittely, hyötykäyttö ja hävittäminen. Autamme säästämään arvokkaita luonnonvaroja, ehkäisemään jätteen syntymistä ja löytämään keinoja sen käyttöön raaka-aineena. Olemme edelläkävijä kiertotalouteen ja sen edistämiseen liittyvissä ratkaisuissa ja kehittämistyössä.

Jätehuoltopalvelu

Asiantuntijamme soveltavat työssään sekä uusinta tietoa jätehuollon käytännöistä että erityisosaamista teknisessä suunnittelussa, tuotejohtamisessa ja kestävän kehityksen periaatteissa. Syntyvän asiantuntemuksen pohjalta kehitämme kustannustehokkaita ja kestäviä kiertotalouden ratkaisuja, jotka täyttävät jätehuoltomääräykset ja edistävät terveyden ja ympäristön suojelua.

Olemme kehittäneet menetelmiä jätteiden hyödyntämiseen sekä luoneet innovatiivisia ratkaisuja jätteiden talteenottoon ja ilmastovaikutusten pienentämiseen. Asiantuntijamme suunnittelevat tehokkaita ja turvallisia jätehuoltoasemia ja edistävät kunnallista kiertotaloutta tekemällä tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa.

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 020 755 6201
Fax

Mail: info@ramboll.fi

Muut

Muut