dcsimg Riskienhallinta ja ympäristölainsäädäntö - Ramboll Finland Oy
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Riskienhallinta ja ympäristölainsäädäntö

Vastuullisesti toimiva yritys varautuu tulevaan. Yritysten on seurattava muuttuvaa ympäristölainsäädäntöä, tekniikan kehitystä ja reagoitava herkästi yhteiskunnan vaatimuksiin. 
 
 

Rambollin ympäristöasiantuntijat ottavat projekteissa laajasti huomioon vallitsevan lainsäädännön ja liiketoiminnan tarpeet. Autamme yrityksiä viranomaissäädösten entistä paremmassa noudattamisessa, vastuiden hallinnassa, kilpailukyvyssä ja hyvään taloudellisen tulokseen pääsemisessä.

Riskienhallintaan ja ympäristölainsäädäntöön liittyvät palvelumme

  • Ympäristö-, työterveys- ja turvallisuusriskien hallinta
  • EDD–selvitykset
  • Konsultointi, asiantuntijalausunnot, strateginen neuvonta
  • Asiantuntija-apu riita-asioissa
  • Ympäristölainsäädännön toteuttamisen seuranta

Autamme yrityksiä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa. Ratkaisemme ihmisten terveyteen, ympäristövahinkoihin ja ympäristön altistumiseen liittyviä monimutkaisia kysymyksiä. Teknisen osaamisen ja käytännön kokemuksemme avulla arvioimme luotettavasti riskejä erilaisissa tosielämän päätöksentekotilanteissa – tuoteturvallisuudesta laitoslupiin ja maaperävastuisiin sekä työntekijöiden työturvallisuuden varmistamiseen. Laaja asiantuntemuksemme tekee meistä strategisen kumppanin Due Diligence -kysymyksissä. Tuemme asiakkaitamme sadoissa yritysfuusioissa vuosittain.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuus- ja infrastruktuurihankkeiden toteuttajat, kiinteistösijoittajat, julkisyhteisöt ja maanomistajat.

Ota yhteyttä

Sanna Suvanto
Yksikönpäällikkö, Ympäristölaki
040 559 9766
sanna.suvanto@ramboll.fi
Katariina Koikkalainen
Ryhmäpäällikkö, ympäristöriskinarvioinnit
040 143 1326
katariina.koikkalainen@ramboll.fi
Senior Manager
040 572 4105
ncross@ramboll.com