dcsimg EDD-palvelut - Ramboll Finland Oy
      
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EDD-palvelut

Teemme yritysjärjestelyihin ja kiinteistötransaktioihin liittyvien ympäristö-, terveys- ja turvallisuusriskien arviointeja. Olemme olleet johtava tekninen asiantuntija ja edelläkävijä näissä Due Diligence -palveluissa yli 30 vuoden ajan. 
 
 

Environmental Due Diligence (EDD) -selvitykset

Meillä on kokemusta sopimusneuvotteluista ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeen hallita liiketoimintariskejään luottamuksellisesti. Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme edustaa laajaa kokemusta kaikilta keskeisiltä teollisuudenaloilta. Tiimin tehtävä on tuottaa asiakkaalle laadukasta tietoa päätöksenteon tueksi kustannustehokkaasti ja aikataulussa.

Ramboll Environin konsulteilla on sekä teknistä ja tieteellistä että kaupallista asiantuntemusta. Kokeneet yhteyshenkilömme tukevat asiakasta koko prosessin ajan ja usein myös kaupan syntymisen jälkeen. Voimme hyödyntää terveys- ja ympäristöalan asiantuntijoitamme käsitellessämme ihmisten terveyteen, ympäristövahinkoihin ja ympäristön altistumiseen liittyviä monimutkaisia kysymyksiä. Meiltä löytyvä laaja asiantuntemus tekee meistä strategisen kumppanin Due Diligence -kysymyksissä.

Ota yhteyttä

Sanna Suvanto
Yksikönpäällikkö, Ympäristölaki
040 559 9766
sanna.suvanto@ramboll.fi