dcsimg Tredun Lempäälän toimipisteen rakenne- ja korjausrakennesuunnittelu - Ramboll Finland Oy
    
|
Rakennesuunnittelun lisäksi Ramboll Finland Oy suoritti Tredu Lempäälän  purkusuunnittelun, asbesti- ja haitta-ainekartoituksen, kohteen kosteusteknisen kuntotutkimuksen sekä julkisivujen kuntotutkimuksen
Projektitiedot
Asiakas: TREDU-Kiinteistöt Oy / Tampereen Tilakeskus
Aikataulu: 2015-2017
Pinta-ala: Laajennus 6040 brm2, peruskorjaus 4020m2

Palvelumme
Rakennetekniikka

Tredun Lempäälän toimipisteen rakenne- ja korjausrakennesuunnittelu

Lempäälä ¤

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Lempäälän toimipisteen tuleva rakennus koostuu peruskorjatusta vanhasta osasta sekä yli puolet rakennuksen kattavasta uudesta laajennusosasta. Yksittäisiä muita rakennuksia, kuten myös osa vanhasta rakennuksesta puretaan alueelta laajennuksen tieltä.

Perusparannettavalla osalla vanhaan liikuntasaliin rakennetaan uusi välipohja, pintarakenteita uusitaan perusteellisesti ja kantaviin rakenteisiin tehdään tila- ja käyttötarkoituksen mukaisia muutoksia.

Laajennusosan runko on betonirakenteinen. Perustukset on paalutettu ja kantavat rakenteet muodostuvat sekä paikalla valettavasta teräsbetonista että elementtirakenteista.

Laajennuksen ja peruskorjauksen myötä rakennukseen muodostuu paljon muuntokelpoista tilaa, mitä silmällä pitäen myös kantavat rakenteet on suunniteltu.

Rakennesuunnittelun lisäksi Ramboll Finland Oy suoritti kohteella myös purkusuunnittelun, asbesti- ja haitta-ainekartoituksen, kohteen kosteusteknisen kuntotutkimuksen sekä julkisivujen kuntotutkimuksen.

Tapani Pennanen
Tapani Pennanen
Vanhempi asiantuntija, rakennesuunnittelu
+358 40 039 7258
tapani.pennanen@ramboll.fi