dcsimg Kesätyöt 2017 - Ramboll Finland Oy
    
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KESÄTYÖT RAMBOLLISSA


Kesätyöhaku on käynnissä! Ramboll palkkaa pääasiassa tekniikan ja luonnontieteiden opiskelijoita kesätöihin tulevaksi kesäksi. Ensimmäisiä paikkoja voit hakea 12.1. alkaen.

 
Kesätyö
 

Kesätyö Rambollissa on loistava mahdollisuus päästä kiinni oman alan töihin jo ennen valmistumista. Kesätyössä saat arvokasta työkokemusta ja pääset kokeilemaan, millaisissa tehtävissä voisit tulevaisuudessa työskennellä.

Kesätyö on myös mainio tapa saada ”jalkaa oven väliin”, sillä moni kesätyöläisemme on jatkanut meillä syksyn tullen tuntitöissä opiskelujen ohella tai opintojen päätyttyä liittynyt asiantuntijajoukkoomme.

Arvostamme erityisesti hakijoita, jotka taitavat tiimityön, tekevät annetut työt kunnialla loppuun asti sekä ovat valmiita oppimaan, ideoimaan ja kokeilemaan uusia asioita.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että kiinnostamme opiskelijoita. Esimerkiksi viime keväänä sijoituimme viidenneksi tekniikan ja luonnontieteiden opiskelijoiden ihannetyönantajalistalla ja ykköseksi suunnittelu- ja konsultointialan ihannetyönantajalistalla (lue lisää täältä).

Olemme mukana myös Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa.

KATSO AVOIMET KESÄTYÖPAIKAMME JA HAE TÄÄLTÄ!

Tässä pari vinkkiä hakulomakkeemme täyttöön
1. Löydät linkin sähköiseen hakulomakkeeseen kesätyöpaikan ilmoituksesta.
2. Liitä hakulomakkeeseen CV. Kerro siinä lyhyesti esim. työkokemuksestasi.
3. Kerro hakemustekstissäsi opinnoistasi ja millaisesta työstä olet erityisen kiinnostunut.
4. Kerro hakemustekstissäsi myös ajankohta, jolloin voit työskennellä.
5. Katso myös usein kysytyt kysymykset täältä.