dcsimg Opiskelijat - Ramboll Finland Oy
    
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tervetuloa töihin!

Opiskelijat ovat tärkeä voimavaramme: tämän päivän opiskelija on huomisen asiantuntija. Tarjoamme vuosittain useille kymmenille opiskelijoille harjoittelupaikan, mahdollisuuden lopputyön tekemiseen tai työskentelyyn erilaisissa hankkeissa.

 
Ramboll ura - Avoimet työpaikat Rambollissa
 

Olet tärkeä voimavaramme

Useiden liiketoimintayksikköjemme strategiaan kuuluu 1-3 opiskelijan työllistäminen ja samalla kouluttaminen ympäri vuoden. Lisäksi palkkaamme toimipisteisiimme vuosittain useita kymmeniä opiskelijoita kesäharjoittelijoiksi. Moni heistä on syksyn tullen jatkanut Rambollissa tehden tuntitöitä opiskelun ohessa ja opintojen päättyessä liittynyt pysyvästi asiantuntijajoukkoomme.

Töiden ohessa opiskelijat osallistuvat Rambollin sisäisiin koulutuksiin, erityisesti nuorille suunnatut kehittämistapahtumat ja vapaa-ajan toiminta ovat opiskelijoiden suosiossa.

Tukea lopputyön tekemiseen

Valmistumisvaiheessa olevia opiskelijoita tuetaan lopputyön aiheen ja rahoituksen järjestämisessä, mutta myöskin siihen tarvittavan työajan järjestämisessä. Myös lisensiaatin- ja tohtorintutkintoja arvostetaan yrityksessämme. Useat projektimme ovat kansainvälisiä ja yrityksemme tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja päästä niihin mukaan.

Monipuolista oppilaitosyhteistyötä

Oppilaitosyhteistyö, ammattiainekerhojen tukeminen, erilaiset yhteistapahtumat sekä perinteiset saunaillat ovat linkkejä yrityksemme ja opiskelijoidemme välillä. Viime vuosina Ramboll on lahjoittanut alan suunnitteluohjelmistoja korkeakouluihin, myöntänyt stipendejä alalla menestyneille opiskelijoille sekä osallistunut useisiin alan koulutus- ja rekrytointitapahtumiin. Useat kokeneet asiantuntijamme osallistuvat oppilaitoksissa alan opetukseen ja sen kehittämiseen.

Opiskelijat ja oppilaitokset ovat aina tervetulleita tutustumaan toimipisteisiimme. Ottamalla yhteyttä toimialajohtajiimme voimme räätälöidä tavoitteisiinne sopivia tapaamisia. Mottomme on "Opiskelija - ota haaste vastaan ja kehity kanssamme haastavissa hankkeissa tulevaisuuden ammattilaiseksi".

Tule mukaan voittajajoukkueeseen!

 

Työkokemusta jo opiskeluaikana

 
Tarjoamme harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja

Hae meille harjoitteluun