dcsimg Toimialamme - Ramboll Finland Oy
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toimialamme

 
 

Kiinteistöt & rakentaminen

Rakennettu ympäristö kattaa suuren osan elämäämme ja yhteiskuntaamme. Ilmastonmuutoksen vastaisen kamppailun myötä rakennuksiin on kohdistunut yhä kasvavia energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden vaatimuksia.  Suunnittelu säilyy kuitenkin rakennusalan keskiössä, ja yksilöllisille ja innovatiivisille suunnitteluratkaisuille on suuri tarve.

Lue lisää Kiinteistöt & rakentaminen -toimialastamme 

 

Infra & liikenne

Kaupungistuminen, globalisaatio ja ilmastonmuutos ovat tämän päivän suurimpia globaaleja haasteita, jotka vaikuttavat merkittävästi myös infrastruktuurin suunnitteluun. Esimerkiksi tiiviimpien, hyvien toimivien asuinalueiden rakentaminen olemassa oleville kaupunkialueille vaatii suunnitteluratkaisuja, joiden ytimenä on kestävyys, innovatiivisuus ja kustannustehokkuus.

Lue lisää Infra & liikenne -toimialastamme 

Vesi & ympäristö

Ihminen on riippuvainen ympäröivästä luonnosta, joka tyydyttää perustarpeemme kuten ravinnon ja veden saannin.  Globaalit haasteet kuten kaupungistuminen, ilmastonmuutos ja äärimmäiset sääilmiöt vahvistavat tarvetta suojella luonnonvarojamme. Esimerkiksi vesivarojen hallinta on noussut kansainvälisen huomion keskipisteeseen ja kestävän kehityksen tavoitteeksi.

Lue lisää Vesi & ympäristö -toimialastamme 

Energia-toimiala

Energiasektorin tulevaisuuden haasteena on suunnitella ja ottaa käyttöön energiajärjestelmä, joka kykenee vastaamaan kasvavaan energiantarpeeseen ja samalla rajoittamaan ilmastonmuutosta.

Lue lisää Energia-toimialastamme

 

Öljy & kaasu -toimiala

Ramboll Oil & Gas on hionut ammattitaitoaan ja kehittänyt palveluitaan jo 1970-luvulta saakka. Meillä on pitkä kokemus öljy- ja kaasuhankkeista Pohjanmereltä Jäämerelle ja Persianlahdelle ja jalostamoista sekä kaasuvarastoista ympäri Eurooppaa ja Lähi-itää.

Lue lisää Öljy & kaasu -toimialastamme

 

Johdon konsultoinnin toimia

Ramboll Management Consulting on Pohjoismaiden johtava konsulttiyritys ja kuuluu Ramboll-konserniin. Tavoitteenamme on kehittää asiakkaittemme toimintaa ja yhteiskuntaa. Mielestämme ideat saavat pontta ja alkavat kukoistaa, kun niiden parissa on alan huippuammattilaisia erilaisine taustoineen. Tällöin tietotaidosta saadaan kaikki irti, ja se kehittyy.

Lue lisää Johdon konsultointi -toimialastamme