Rambollin www-sivujen käyttöehdot

Tämä sivusto on tarkoitettu välittämään yleistä tietoa koskien Ramboll Group A/S:ää ja sen tytäryhtiöitä (näistä erikseen tai yhdessä käytetään nimitystä Ramboll).

Kaikki tällä sivustolla oleva tieto on lisätty sinne periaatteella “sellaisenaan” tai “saatavilla” ilman ilmaistuja tai oletettuja takuita. Tämän sivuston käyttö sekä datan ja tietojen lataaminen sivustolta ovat sivuston käyttäjän vastuulla. Olemme keskittäneet näiden www-sivujen sekä muiden palveluidemme tietosuojaan liittyvät asiat erilliselle tietosuojasivulle.

Kaikki data ja tieto sekä omistusoikeuden suojaama aineisto ovat tekijänoikeussuojattuja ja ne sekä sivuilla esiintyvät tavaramerkit sekä logo ovat Rambollin tai erikseen ilmoitettujen muiden tahojen omaisuutta.

Tämän sivuston kuvat ovat Rambollin omaisuutta ellei erikseen ole muuta ilmoitettu. Rambollin kuvia voidaan ladata ja käyttää ilmaiseksi sillä ehdolla, että immateriaalioikeuksia noudatetaan ja Ramboll mainitaan kuvien lähteenä.

Sivustojen käyttäjät voivat tilapäisesti ladata tai tallentaa yhden tai useamman sivun katselua varten. Tämän sivuston sisällön muu käyttö ml. kopiointi, pysyvä tallentaminen tai uudelleenjulkaisu on kielletty ilman Rambollilta etukäteen saatua kirjallista lupaa. 

Ramboll Group A/S ja sen tytäryhtiöt eivät ole suorassa, epäsuorassa tai välillisessä vastuussa mahdollisista menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat Rambollin verkkosivuilla käytössä olevan datan tai tiedon käytöstä tai siihen luottamisesta.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Tanskan lakia. Kaikki näistä käyttöehdoista tai tällä sivustolla käytössä olevasta datasta tai tiedoista tai sellaisesta datasta ja tiedoista, joihin pääsee tämän sivuston kautta johtuvat erimielisyydet, joita ei ole pystytty ratkaisemaan muuten, ratkaistaan yksinomaan tanskalaisessa tuomioistuimessa Kööpenhaminassa. 

Lue lisää tietosuoja-sivuiltamme.

 

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites