Rambollin palvelut

Tarjoamme korkealaatuista teknistä suunnittelua, konsultointia, tuotekehitystä sekä liiketoiminnan palveluja useilla toimialoilla.
Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2

Kiinteistöt & rakentaminen

Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Sillä, miten rakennukset suunnitellaan ja toteutetaan, on suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Autamme asiakkaitamme kestävästi suunnitellun, energiatehokkaan, terveellisen ja ympäristön huomioivan rakentamisen toteuttamisessa.

Lue lisää
Helsinki ilmasta

Infra & liikenne

Nykyajan suurimmat maailmanlaajuiset haasteet – kaupungistuminen, globalisaatio ja ilmastonmuutos – vaikuttavat voimakkaasti infran ja liikenteen alalla. Infrastruktuurin monialainen suunnittelu on yrityksemme perinteisintä ja vahvinta osaamisaluetta.

Lue lisää

Kaupunkisuunnittelu

Ennusteiden mukaan kaksi kolmasosaa maapallon väestöstä asuu kaupungeissa vuoteen 2050 mennessä. Rambollin kaupunkisuunnittelun palvelujen (Planning & Urban Design) avulla kehitetään kaupunkeja, jotka toimivat nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää

Ympäristö ja terveys

Globaalit haasteet kuten kaupungistuminen, ilmastonmuutos ja äärimmäiset sääolosuhteet ovat tehneet luonnonvarojen suojelemisesta ensiarvoisen tärkeää. Ramboll on ympäristökonsultoinnin johtava toimija Euroopassa. Olemme arvostettu asiantuntija kaikilla veteen, ympäristöön ja luontoon liittyvillä aloilla.

 

Lue lisää

Vesi

Vesi vaikuttaa maailmaamme merkittävästi. Ratkomme veteen ja veden kiertokulkuun liittyviä haasteita aina vesivaroista ja vedenkäsittelystä talousvedenjakeluun, jätevesien viemäröintiin ja puhdistukseen.

Lue lisää

Energia

Uusiutuvat energiat kasvattavat globaalisti merkitystään perinteisten energialähteiden vaihtoehtoina. Energiasektorin merkittävät toimijat muuttavat portfolioitaan ja strategioitaan tehdäkseen tilaa vihreisiin vaihtoehtoihin siirtymiselle. Tarjoamme kokonaisvaltaista asiantuntemusta energiahankkeisiin yhtenä Euroopan johtavana energiakonsulttina.

Lue lisää

Johdon konsultointi

Nykyisessä kiivastahtisessa maailmassa sekä organisaatioilla että yksilöillä on paine tuottaa vain kaikkein parasta. Tavoilla, joilla johdamme ihmisiä, liiketoimintaa ja yhteiskuntaa, on suuri vaikutus lopputuloksiin. Yhdistämällä yhteiskunnan tarpeet sekä ihmisten kyvyt ja voimavarat kestävällä tavalla työntekijät ja organisaatiot pystyvät kehittymään, uudistumaan ja tuottamaan erinomaisia ratkaisuja – jatkuvasti. 

Lue lisää

Tietoliikenne

Ramboll on ollut mukana verkkojen käyttöönotossa mobiilijärjestelmien alkuajoista lähtien. Yhdessä uudempien palvelujen, kuten verkon optimoinnin, uusiutuvaa energiaa koskevien ratkaisujen, mastojen ja pylväiden toimittamisen sekä langattomien verkkoratkaisujen kanssa tarjoamme alan toimijoille täydellisen palveluvalikoiman.

Lue lisää

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites