Liiketoiminnan kehittäminen ja strategiaprosessit

Organisaatioiden haasteena on linjata strategiaansa hyödyntämään markkinoiden ja toimialojen kehitystä sekä toteuttaa tuloksellisesti samalla tarvittavia liiketoiminnan muutoksia. Vahvaa analyysi- ja ennakointitaustaamme hyödyntäen autamme erilaisia organisaatioita ymmärtämään ja kiteyttämään tulevaisuuttaan, joko kohti trendinomaista kehitystä tai skenaariomaisesti työstettäviä epävarmuuksia.

Ota yhteyttä

Lauri Larvus

Johtaja, strateginen vastuullisuuskonsultointi
P: +358 444 939 077

Muuttuvassa toimintaympäristössä resilienssi ja tulevaisuuden kriittisten kyvykkyyksien tunnistaminen, kehittäminen ja käyttöönottaminen ovat kasvun ja kannattavuuden kannalta tärkeitä edellytyksiä. Vastuullisuuden integroiminen liiketoimintaan ja strategiseen päätöksentekoon tuo yrityksille uudenlaisia menestyksen mahdollisuuksia.

Autamme tunnistamaan ja ottamaan käyttöön kriittiset kyvykkyydet, joilla rakennetaan tulevaisuudessakin kannattavaa liiketoimintaa. Strategisen vastuullisuuskonsultoinnin kansainvälinen asiantuntijatiimimme sekä johdon konsulttimme ovat apunanne vastuullisuusstrategioiden ja keihäänkärkiohjelmien, liiketoiminnan ja tarjooman muutosmallien, vastuullisen kasvun analyysien ja kestävään rahoitukseen ja säätelyyn liittyvissä tarpeissa.

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites