Kiinteistöt & rakentaminen

Terveydenhuolto

Sairaala ei ole pelkkä rakennus: se on paikka, jossa parannetaan ja parannutaan. Käytämme monialaista asiantuntemustamme mm. rakentamisesta, tietotekniikasta ja suunnittelusta sairaalaympäristöjen rakennus- ja kunnostusprojekteissa.
Pohjois-Sjællandin sairaala

Potilaslähtöisesti suunniteltu sairaala

Tanskan Hillerødissa sijaitsevassa uudessa sairaalassa potilaiden ja henkilökunnan hyvinvointi on optimoitu suurella päivänvalon määrällä ja vihernäkymillä. Rambollin rakennussuunnittelu mahdollisti tämän uudenlaisen arkkitehtuurin.

Lue lisää projektista

Aiheeseen liittyvät artikkelit

sairaalat pähkinänkuoressa

Rambollin sairaala-asiantuntijat tarjoavat rakentamisen, tietotekniikan ja konsultoinnin asiantuntijapalveluita elämyksellisten sairaaloiden suunnittelu- ja kunnostusprojekteihin. Asiantuntijoidemme tukena on 4 000 rakennusasiantuntijaa, jotka tarjoavat neuvontaa rakennusprojektien kaikilla osa-alueilla ympäri maailmaa.

Aarhusin yliopistollinen sairaala

Pohjois-Euroopan suurimmassa sairaalaprojektissa rakennettava Aarhusin yliopistollinen sairaala kattaa pikkukaupungin kokoisen alueen, yhteensä noin 500 000 m2.

Uusi Karolinska SOLna

Uusi Karolinska-sairaala on tällä hetkellä Euroopan suurin rakenteilla oleva sairaala. Valmiissa sairaalassa tulee olemaan 9 000 vuodepaikkaa.

Terveydenhuoltolaitosten suunnittelun pioneerityötä

Alder Hey on Euroopan ainoa puistossa sijaitseva sairaala. Sairaala tarjoaa viihtyisän toipumisympäristön lapsille ja nuorille.

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites