Arkkitehtisuunnittelu

Ramboll on yksi Pohjoismaiden suurimmista, ja Euroopan neljänneksi suurin arkkitehtitoimisto lähes 800 asiantuntijan voimin. Tarjoamme arkkitehtisuunnittelua monipuolisesti uudis- ja peruskorjauskohteisiin, kuten asuinrakennukset, teollisuus- ja logistiikkakiinteistöt, toimitilat, koulut, taide- ja kulttuurirakennukset ja kunnallistekniset laitokset. 

Ota yhteyttä

Kaisu Nousiainen

Johtaja, asunto-, arkkitehtuuri- ja akustiikkasuunnittelu
P: 044 493 1180
M: 044 493 1180

Harri Mutka

Suunittelupäällikkö, arkkitehtisuunnittelu
P: +358 40 512 3803

Arkkitehtisuunnittelumme ytimessä ovat rakennusten käyttäjät. Visionäärisiäkin ratkaisujamme ohjaavat aina ymmärrys käyttötarpeista ja käyttäjistä, innovointi sekä kestävä kehitys. Toimintatapamme on kokonaisvaltainen, monialainen ja suunnittelualoja yhdistävä. Arkkitehtisuunnittelun rinnalla asiakkaamme saa esimerkiksi analysointipalvelut ja alue- sekä maisemasuunnittelun joustavasti yhden oven takaa.

Integroitua ja tavoitteellista suunnittelua

Arkkitehtimme suunnittelevat luovassa, suunnittelualojen yli toimivassa työympäristössä. Pystymme hyödyntämään laajaa kokemustamme rakennushankkeen kaikista vaiheista: ideointi, analysointi, tietomallinnus, suunnitelmat, rakentaminen, valmiin rakennuksen luovutus käyttöön ja käyttöönotto. 

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla kokonaisvaltaista palvelua, jossa yhdistyvät arkkitehtuurin, kiinteistöpuolen rakenne-, LVIA- ja sähkösuunnittelun, maankäytön suunnittelun ja monialaisen suunnittelun asiantuntemus. Täysin integroidut ja optimoidut suunnitelmamme varmistavat, että hankkeen toiminnalliset, esteettiset ja kestävän kehityksen vaatimukset täyttyvät. 

Yhdistelmä paikallista palvelua ja maailmanlaajuista osaamista

Laajan toimintaverkostomme ansiosta ymmärrämme hyvin hankkeiden paikallisia oloja ja tuotamme hankkeeseen lisäarvoa tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Huolehdimme yhtä hyvin yksittäisten rakennusten uudissuunnittelusta ja muutos- ja laajennustöistä kuin merkittävän kokoisista kiinteistökokonaisuuksista.

 

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites