Julkisivusuunnittelu

Julkisivu on katseenkiinnittäjä, olipa kyseessä minkälainen tai kokoinen rakennus. Julkisivusuunnittelun asiantuntijamme hyödyntävät edistyksellisiä suunnittelumenetelmiä ja tekniikoita. 

Ota yhteyttä

Aki Vuolio

Johtaja, Rakennetekniikka Etelä-Suomi
P: +358 41 510 2105

Tunnistamme, miten tärkeää on toteuttaa toimivia ratkaisuja niin käyttömukavuuden kuin estetiikankin näkökulmista. Kokonaisvaltainen, monialainen palvelumme kattaa suunnittelun ja konsultoinnin hankkeen kaikissa vaiheissa. Käytämme kertyneen kokemuksemme eri kokoisista hankkeista ja erilaisista ilmastoista asiakkaidemme hyödyksi.

Integroidut julkisivupalvelut

Julkisivusuunnittelun asiantuntijatiimimme tekee tiivistä yhteistyötä kestävän kehityksen ja ympäristökysymysten osalta arkkitehtien, rakennesuunnittelijoiden, urakoitsijoiden, valmistajien, asennusasiantuntijoiden ja konsulttien kanssa tavoitteena integroidut ratkaisut. 

Julkisivun rakentamisen osuus rakennusbudjetista on merkittävä, usein yli 25 prosenttia hankkeen arvosta. Tuomme hankkeeseen lisäarvoa tarjoamalla yksityiskohtaisen analyysin. Näin voimme paremmin vastata asiakkaidemme yksilöityihin tarpeisiin toimivien ratkaisujen muodossa. 

Kokonaisvaltaista julkisivurakentamisen asiantuntemusta 

Kerrytämme maailmanlaajuisesti kokemuksia materiaalien ja tuotteiden täysimittaisesta testauksesta ja suorituskykyanalyyseista. Osallistumme myös materiaaleja, komponenttisuunnittelua ja hankintaa koskeviin kehittämisohjelmiin vahvistaaksemme asiantuntemustamme uusien ratkaisujen osalta. 

Ymmärrys hankkeeseen sopivista kaupallisista tuotteista ja järjestelmistä auttaa meitä konsultoimaan asiakkaitamme kustannusten vertailussa, yksityiskohtien selvittämisessä sekä parantaa kykyämme räätälöidä tai luoda uudenlaisia julkisivuja erilaisiin kiinteistöihin. 

Tarkasti harkitut päätökset ohjaavat julkisivun suunnittelua ja rakentamista. Huomioon otettavia asioita ovat esimerkiksi rakenne, lämpötekniset ominaisuudet, materiaalien käyttö ja niiden väliset yhtymäpinnat. Näillä on merkittävät vaikutukset siihen, että rakennuksesta saadaan energiatehokas, vesi- ja ilmatiivis sekä käyttötarkoitukseensa sopiva. 

Toimivat, esteettisesti ja kestävästi suunnitellut julkisivut 

Käytämme asiantuntemustamme estetiikkaa, rakennetta, suorituskykyä ja materiaaleja koskevien vaatimusten yhdistämisestä. Tavoitteena ovat toimivat, kestävän kehityksen mukaiset, ulkonäöltään miellyttävät sekä innovatiiviset rakennusratkaisut.

Hyvin suunniteltu julkisivu vähentää rakennuksen energiankulutusta. Julkisivusuunnittelun asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä rakentamispalvelun, ympäristökonsulttien ja kestävän kehityksen asiantuntijoiden kanssa varmistaakseen, että julkisivu on toimiva osa rakennuksen energiastrategiaa. 

Julkisivupalvelumme

  • Materiaalien valinta 
  • Rakenteiden suunnittelu
  • Rakennusfysiikka 
  • Lämmitystekniikka
  • Palontorjunta
  • Uusien järjestelmien kehittäminen
  • Testaus
  • Käyttö ja kunnossapito 
  • Tarjousten tekeminen
  • Seuranta ja valvonta
 

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites