Sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnittelua vaativiin teollisuuden ja kiinteistöjen rakennushankkeisiin. Toimeksiantojamme voivat olla esimerkiksi merkittävän kokoinen sairaalakiinteistö, kokonaisuuksien energiahallinta, erikoisosaamista edustava datakeskuksen toimintaympäristö tai AV- tai ICT-tekniikka. 

Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa Espoossa

Ota yhteyttä

Timo Keto

Johtaja, Sähkötekniikka
P: +358 40 043 9867

Edistyksellistä sähkösuunnittelua

Teemme sähkösuunnittelua vaativiin teollisuuden ja kiinteistöjen rakennushankkeisiin. Toimeksiantojamme voivat olla esimerkiksi merkittävän kokoinen sairaalakiinteistö, kokonaisuuksien energiahallinta, erikoisosaamista edustava datakeskuksen toimintaympäristö tai AV- tai ICT-tekniikka. 

Sähkösuunnittelijamme osaavat arvioida kunkin hankkeen vaatimukset ja tehdä teknisiä ratkaisuja toimintavarmuuden ja kustannustehokkuuden optimoimiseksi. Osaamme varmistaa, että sähköjärjestelmät ovat toimivuuden kannalta luotettavat kaiken kokoisissa ja erityyppisissä rakennuksissa. Suunnittelun laadunvalvonta perustuu ISO 9001 -laadunvarmistusjärjestelmään.

Sähkösuunnittelun palvelumme

  • Vahvavirtasuunnittelu
  • Vaativat sähkönjakelujärjestelmät
  • Valaistusjärjestelmät
  • Tele- ja turvajärjestelmät
  • AV-järjestelmät
  • VIRVE- ja monipalveluverkot
  • Automaatiosuunnittelu
  • Väyläpohjaiset suunnitelmat 
  • Valvonta ja käyttöönotto

Jatkuvasti kehittyvien työmenetelmien avulla ratkomme teknisesti vaativimpiakin haasteita. Hyödynnämme työssämme yhteistä suunnittelujärjestelmää, mikä virtaviivaistaa suunnittelua. Käytämme edistyksellisiä ohjelmistoja suunnittelun suunnitteluun, laskentaan ja simulointiin. Kehitämme edelläkävijän otteella BIM-tietomallinnusta asiakkaidemme hyödyksi. Osaaminen hankkeiden toteutus- ja urakointimuodoista (kuten allianssi- tai projektinjohtourakka) sujuvoittavat yhteistyötä projektin aikana. Mittava resurssipooli ja monialainen asiantuntemuksemme mahdollistavat jatkuvan kehityksen ja vastaamisen myös laajojen projektien tarpeisiin.

Tutustu referensseihimme

Kauppakeskus Lippulaiva

Ramboll vastaa kauppakeskus Lippulaivan ja asuintalojen LVIA-, sähkö- ja sprinklerisuunnittelusta.

Ramboll Village

Rambollin uusi monitoimitila eli Ramboll Village on korkealaatuinen, turvallinen ja inspiroiva työympäristö yli tuhannelle rakennetun ympäristön parissa toimivalle asiantuntijallemme. Moderni ja energiatehokas toimitalo sijaitsee Turunväylän ja Kehä I:n läheisyydessä, osoitteessa Itsehallintokuja 3.   

 

Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa Espoossa

Kauppakeskus Ainoa

Espoon Tapiolaan on rakentunut laaja kaupan, kulttuurin ja julkisten palvelujen verkosto, jonka kaupallinen sydän on kauppakeskus AINOA. Se sijaitsee liikenteen solmukohdassa ja kauppakeskuksesta on suora yhteys Tapiolan metroasemalle sekä yhdelle Suomen vilkkaimmista joukkoliikenneterminaaleista. 

Tampereen Kansi ja Areena

Tampereen ratapihan päälle rakennettava Kansi ja Areena yhdistää samaan rakennuskompleksiin asuntoja, hotellin, mittavan jääkiekkoareenan ja avaria tiloja kulttuuri- sekä messutapahtumille. SRV Rakennus Oy:n jättihanke on erittäin vaativa sekä suunnittelun että toteutuksen näkökulmasta.

Technopolis ©L Arkkitehdit

Technopolis Ydinkeskusta

Technopoliksen Oulun keskustassa sijaitsevan kampuksen laajennus valmistui alkuvuodesta 2020. Uudisrakennus lähes tuplasi toimitilojen määrän korttelissa.

Tripla Pasilassa

Tripla

Helsingin Pasilaan vaiheittain valmistuva Tripla on yksi Suomen haasteellisimmista rakennushankkeista. 

 

Kalasatama REDI

Redin talotekninen suunnittelu

Helsingin Kalasatamaan nousee tulevaisuudessa kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta muodostuva tornitaloalue REDI. Ramboll suunnittelee talotekniset järjestelmät kaikkiin REDIn rakennuksiin.

Volvo Trucks Center

Vuonna 2016 valmistunut Volvo Trucks Center on Volvon uudenaikaisin palvelukeskus Vantaan Viinikkalassa.  Toimipisteessä sijaitsevat Volvo Group Truck Centerin ja Bus Centerin myynti- ja huoltotilat, huoltokoulu sekä Volvo Finland Ab:n toimitilat. Ramboll vastasi kohteen kokonaissuunnittelusta sisältäen arkkitehti-, rakenne-, lvia, sähkö, geo- ja liikennesuunnittelun. 

Santalahden rantapuiston pelikenttä

Santalahden rantapuisto

Santalahden rantapuiston hankkeen tavoitteena oli rakentaa toiminnallinen aluepuisto, jossa otetaan huomioon myös mahdollisuus suurten ulkoilmatapahtumien järjestämiseen.

Keski-Suomen uusi sairaala Nova

Keski-Suomen keskussairaalan alueelle Jyväskylän Kukkumäkeen rakennettu uusi keskussairaala otti ensimmäiset potilaansa vastaan tammikuussa 2021. Ramboll oli hankkeessa mukana niin suunnittelussa kuin rakennuttamisessa.

Näytä tämän palvelun kaikki projektit

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites