Teollisuus, teknologia ja tiede

Teknologia ja tiede ovat yhteiskunnan kulmakiviä – tutkimus ja innovointi mahdollistavat talouskasvun ja luovat sitä osaltaan. Meistä saat luotettavan kumppanin teknologian kehittämiseen ja tieteen edistämiseen tarkoitettujen tilojen suunnittelussa.

Ota yhteyttä

Reijo Sandberg

Hankekehitysjohtaja, rakennetekniikka
P: +358 40 5703171

Hanketta hyödyttävät tietomme monimutkaisista tiede- ja tuotantoprosesseista ja laaja suunnittelukokemuksemme rakennuksista ja tiloista, joissa prosesseja toteutetaan. Suhtaudumme intohimoisesti kestävää kehitystä edistäviin ratkaisuihin. Tuomme hankkeisiin asiantuntijan näkemystä siitä, mitä on otettava huomioon laadukkaiden, terveellisten ja turvallisten työympäristöjen osalta. Edistämme energiatehokkuutta ja suosimme toimintavarmoja ratkaisuja.

Suunnittelemme tarkoituksenmukaisia ja kustannustehokkaita tiloja, jotka vastaavat asiakkaidemme kehitys- ja investointitavoitteita. Tarjoamme myös ammattimaista neuvontapalvelua edistyksellisten tiede- ja tutkimuslaitosten kehittämiseen. Tuemme asiakkaitamme kaikissa vaiheissa ja eri osa-alueilla. Osaamistamme edustavat esimerkiksi vaativille kuvantamislaitteille tarkoitettujen vähätärinäisten tilojen suunnittelu tai huipputehokkaiden laboratoriotilojen kehittäminen

Tutustu asiantuntemukseemme ja lähestymistapaamme myös seuraavilla toimialoilla

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites