Tutkimuslaitokset

Suunnittelemme ja rakennamme laadukkaita rakennuksia ja teknisiä ympäristöjä eri alojen tieteen ja tutkimuksen käyttöön. 

Ota yhteyttä

Reijo Sandberg

Hankekehitysjohtaja, rakennetekniikka
P: +358 40 5703171

Tiede- ja tutkimuslaitosten suunnittelu ja rakentaminen vaativat erityistaitoja ja -asiantuntemusta. Asiantuntijatiimillämme on laaja kokemus asiakkaiden toimintaohjeiden hyödyntämisestä ja moniin teknisiin vaatimuksiin vastaavien laitosten suunnittelusta. Toteuttamamme vaihtelevia hankkeita, kuten vaativille kuvantamislaitteistoille tarkoitettujen vähätärinäisten tilojen suunnittelua, korkean turvatason laboratorioiden edistyksellinen suunnittelua ja hyvin tehokkaiden yleislaboratoriotilojen kehittämistä. Tuotamme asiakkaillemme parhaiten lisäarvoa osallistumalla hankkeeseen alusta lähtien. Vaativimpien tilojen osalta tämä tarkoittaa myös sitä, että autamme ensin valitsemaan rakennukselle sopivimman paikan.

Monialaista suunnittelupalvelua 

  • Arkkitehtisuunnittelu
  • Talotekninen suunnittelu
  • Digitaaliset palvelut ja tietomallinnus 
  • Rakennesuunnittelu
  • Akustiikka
  • Palotekninen suunnittelu
  • Rakennusfysiikka, energiaoptimointi

Meillä on tarkoin säädeltyjä menettelytapoja toimintaohjeiden osalta sekä tiedelaitosten suunnitteluun ja luovutukseen liittyvästä dokumentaatiosta, mikä tuo lisäarvoa asiakkaille hankkeen koko elinkaaren ajan. Asiakkaillemme on merkityksellistä, että panostamme toimintaohjeiden hyödyntämiseen ja ymmärtämiseen. Käytettävissä oleva vertailutieto luo varmuutta prosessin alusta lähtien. Erikoisosaamista edustavat suunnittelijamme ovat hankkeissa mukana alusta loppuun saakka, jotta lopputulos on mahdollisimman toimiva ja harkittu. Käytämme tämänhetkistä huipputasoa edustavia tutkimus-, analyysi- ja ennustemenetelmiä voidaksemme tarjota asiakkaillemme sananmukaisesti maailmanluokan ratkaisuja.

Lue lisää

Tutkimuslaitosten ja laboratorioiden suunnittelu

Lue lisää tutkimuslaitosten suunnitteluosaamisestamme englanniksi.

Referenssit

Teknologiakeskus Frami Seinäjoella

Teknologiakeskus Frami

Ramboll vastasi Seinäjoella sijaitsevan Teknologiakeskus Framin rakenne-, konepaja- ja elementtisuunnittelusta.

Ratatekninen oppimiskeskus Kouvolassa

Ratatekninen oppimiskeskus

Liikennevirasto on avannut maailman moderneimman rautatiealan oppimiskeskuksen Kouvolaan. Projektiin sisältyi vanhan 1950-luvulla rakennetun rakennuksen peruskorjaus oppimiskeskuksen päärakennukseksi.

Näytä tämän palvelun kaikki projektit

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites