Vesi

Hulevesien hallinta

Onnistuneella hulevesien hallinnalla turvataan kaupungistuvalla alueella luonnonmukainen hydrologinen kierto sekä säilytetään vesistöihin ja pohjavesiin päätyvien valumavesien hyvä laatu. Samalla lisätään kaupunkiympäristön viihtyisyyttä ja ekologista monimuotoisuutta. 

Sankt ANNÆ PLADS, Kööpenhamina, Tanska

Ilmastonmuutokseen sopeutuminen edistää elinkelpoisuutta

Ramboll on mukana kehittämässä keskeisellä paikalla sijaitsevaa mutta jokseenkin huonokuntoista ja tulvariskeille altista kaupunginosaa, josta luodaan ilmastonmuutokseen sopeutuva, elinkelpoinen ja erittäin viihtyisä kaupunkialue.

Tutustu projektiin

Palvelut pähkinänkuoressa

Rambollin yli 300 ilmastonmuutokseen sopeutumiseen erikoistunutta asiantuntijaa ja maisema-arkkitehtiä tarjoavat kokonaisvaltaisia ja integroituja ratkaisuja kaupunkien ja urbaanien ympäristöjen tarpeisiin.

Maailmanluokan asiantuntijoita

Globaaliin asiantuntijatiimiimme kuuluu maailmanluokan suunnitteluasiantuntijoita, tutkijoita, vesiasiantuntijoita ja maisema-arkkitehtejä.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa

Erikoisalaamme on perinteisen infrastruktuurin ja viher- ja vesi-infrastruktuurin sekä maisema-arkkitehtuurin yhdistäminen.

Globaalia toimintaa

Meillä on 45 toimipaikkaa yhteensä kymmenessä maassa, minkä ansiosta voimme tarjota paikallistuntemusta yhdistettynä globaaliin tietämykseen.

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites