Ympäristö ja terveys

Globaalit haasteet kuten kaupungistuminen, ilmastonmuutos ja äärimmäiset sääolosuhteet ovat tehneet luonnonvarojen suojelemisesta ensiarvoisen tärkeää. Ramboll on ympäristökonsultoinnin johtava toimija Euroopassa. Olemme arvostettu asiantuntija kaikilla veteen, ympäristöön ja luontoon liittyvillä aloilla.

 

Ota yhteyttä

Jaana Tyynismaa

Jaana Tyynismaa

Johtaja, Ympäristö ja terveys
P: +358 40 568 2642

Suunnittelemme ja toteutamme ympäristötutkimuksia ja -arviointeja useiden kymmenien vuosien kokemuksella. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ympäristötarkkailuihin ja ympäristövaikutusten arviointiin sekä haitallisten ympäristövaikutusten ehkäisyyn liittyen. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, joista on todellista hyötyä sekä asiakkaillemme että ympäristölle ja koko yhteiskunnalle.

Ramboll on resurssiviisauden ja elinkaariajattelun johtava osaaja, joka tuo kiertotalousajattelun mukaan tuotteiden ja palveluiden suunnitteluun. Toimimme tiiviissä yhteistyössä sekä julkisen että yksityisen sektorin kanssa ja osallistuu aktiivisesti ympäristöasioiden edistämiseen Euroopassa tarjoamalla puolueetonta ja riippumatonta asiantuntemusta.

Esimerkkejä projekteistamme Suomessa ja maailmalla:

Jätkäsaaren ympäristösuunnittelu
Helsingin tavarasatamana palvellut Jätkäsaari muuttuu kantakaupungin asuinalueeksi vuoteen 2023 mennessä. Ramboll on suunnitellut Jätkäsaaressa muun muassa entisen kaatopaikan kunnostusta. Vastaamme ympäristölupien ja vesilain mukaisesta vesi-, melu- ja pölytarkkailusta sekä valvomme pilaantuneiden maiden kunnostusta usealla eri työmaalla.

Kaatopaikkojen sulkeminen, Arabiemiraatit
Dubain pohjoispuolella sijaitsevien kaatopaikkojen sulkemiseen liittyvää hanketta toteutetaan Rambollin Suomen, Ruotsin ja Lähi-idän asiantuntijoiden yhteistyönä. Projektissa on mukana monen eri alan asiantuntijoita, muun muassa jätehuollon ja vesihuollon osaamista.

Kaasun toimittaminen Eurooppaan
Teimme ympäristösuunnittelua maailman suurimman kaasuputken rakennushankkeeseen ja olimme mukana hankkeen rakennussuunnittelussa. Tämän ansiosta kaasuputki saatiin rakennettua ilman merkittäviä ympäristövaikutuksia.

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites