EHS Compass

Kotimainen EHS Compass on pilvipalvelu yritystä koskevien keskeisten vaatimusten tunnistamiseen, hallintaan ja vaatimusten täyttymisen osoittamiseen.

Ota yhteyttä

Nina Cross

Product Owner, EHS Compass
P: +358 40 572 4105

EHS Compass by Ramboll on palvelu yritystäsi koskevien lainsäädännön- ja muiden vaatimusten hallintaan. Lisäksi palveluun kuuluu riskienhallintatyökalu sekä keskeiset rekisterit. Asiantuntijamme ovat aina käytettävissä joko sähköpostin tai chatin välityksellä, ja tarvittaessa voit tilata asiantuntijan myös paikan päälle.

EHS Compass -palvelun sisältöä päivitetään ja laajennetaan jatkuvasti.  Laajennamme parhaillaan koko Ramboll-verkostoon, joten olemme valmiit palvelemaan sinua missä vain meitä tarvitset. Palvelu on nyt saatavilla Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Tuotamme sisällön aina sekä paikallisella kielellä että englanniksi.

EHS Compass by Ramboll

Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti lainsäädännössä tehtäviä muutoksia sekä lainsäädäntöhankkeita. Tunnistamme toimintaasi velvoittavan ajantasaisen lainsäädäntökokonaisuuden. Palvelun mukana saat myös muita erinomaisia työkaluja, joiden avulla pidät muutkin yrityksesi asiat ajan tasalla.

Älykäs järjestelmämme räätälöi ja kokoaa sinulle yritystäsi koskevan selkeän ja helppokäyttöisen vaatimustietokannan. Järjestelmään on helppo todentaa vaatimusten tunnistaminen sekä vaatimusten täyttymisen arviointi. Palvelussa voit hallita vapaasti yrityksesi käyttäjätilejä. Kiinteä kuukausihinta sisältää rajattomasti käyttäjiä. Voit myös hallita useita eri toimipisteitä, jos yritykselläsi on toimintaa usealla eri paikkakunnalla.

- Ajantasainen ja räätälöity vaatimustietokanta
- Oppaita ja ohjeita säädösvaatimusten täyttämiseen
- Rajattomasti käyttäjiä
- Kemikaalien ja riskien hallinta
- Rekisterit mm. lupavaatimusten, määräaikaistarkastusten, pätevyyksien ja henkilörekisterien hallintaan
- Neuvonta kaikissa yrityksesi lakisääteisiin vaatimuksiin liittyvissä kysymyksissä

PLUS -palvelu

PLUS palvelulla saat käyttöösi Sinulle sopivan määrän vuosittaisia asiantuntijapäiviä. PLUS päivien aikana asiantuntijamme syventyvät yrityksesi tilanteeseen ja auttavat löytämään ratkaisut suurimpiinkin haasteisiin.

PLUS-päivien aikana asiantuntijamme auttavat sinua ymmärtämään, mitä vaatimukset yrityksellesi käytännössä tarkoittavat ja antavat käyttöösi alan parhaat käytännöt. Lisäksi asiantuntijamme voivat esimerkiksi osallistua työturvallisuus-, ympäristö- ja laatujärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen tai neuvoa, kuinka saat HSEQ-johtamisesta parhaan hyödyn liiketoiminnallesi.

Tutustu EHS Compass -palveluun

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites