Työterveys

Muuttuva työympäristö ja tiukempi sääntely luovat työnantajille ja työterveydelle uusia haasteita. Asiantuntijamme auttavat sinua tuomaan turvallisuus-, ympäristö- ja laatujohtamisen aidosti osaksi päivittäistä toimintaa.

Ota yhteyttä

Anu Rinkinen

Yksikönpäällikkö, Digital & Education Suomi
P: +358 40 026 7305

Turvallisuus-, ympäristö- ja laatujohtaminen tulisi olla osa yrityksesi arkea. Hyvät johtamisjärjestelmät luovat pohjan toiminnan systemaattiselle, jatkuvalle parantamiselle sekä antavat toiminnan kehittämiselle ja muutokselle selkeän suunnan. Harkitut päämäärät ja oikea tavoitteiden asetanta määrittää nopeuden, jolla halutut muutokset ja tulokset saadaan aikaan. Oikotietä onneen ei kuitenkaan ole olemassa. Konkreettisia tekoja ja aktiivista tekemistä vaaditaan kaikilta.

Vastaamme johtamisjärjestelmiesi rakentamisesta, ylläpidosta sekä muiden standardien vaatimien toimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Olemme henkilöstösi apuna toiminnan ohjaamisessa ja kehittämisessä. Autamme löytämään yrityksesi keskeisimmät kehitystarpeet ja etsimme niihin ratkaisut ja annamme käyttöösi alan parhaat käytännöt.

ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001, ISO 50001

Toimittaja-arvioinnit

Autamme sinua varmistamaan toimittajiesi ja koko toimitusketjusi toiminnan ja suorituskyvyn. Tarjoamme käyttöösi osaavimmat ja kokeneimmat asiantuntijat toteuttamaan arvioinnit ammattitaidolla sekä raportoimaan ne luottamuksella.

Autamme sinua määrittämään tarpeisiisi soveltuvat arviointikriteerit ja laadimme tarvittaessa käyttöösi myös arvioinneissa tarvittavat dokumentit ja työkalut. Arvioinneissa selvitämme toimittajiesi tai koko toimitusketjusi toimintatapojen vaatimustenmukaisuuden ja suorituskyvyn, hyödyntäen joko toimittajien itsearviointeja tai on-site auditointeja tai molempia. Olemme tukenasi arviointitulosten analysoinnissa ja läpikäynnissä, jonka jälkeen opastamme ja neuvomme omaa henkilöstöäsi ja toimittajiasi tarvittavien toimenpiteiden suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites