Riihivuoren laskettelu- ja matkailukeskuksen masterplan

Lähetä viesti

Eero Salminen

Palvelupäällikkö, kaupunki- ja hankekehitys
P: +358 503 257 830

Riihivuoren laskettelu- ja matkailukeskus sijaitsee Muuramen taajamassa Päijänteen rannalla. Riihivuoren laelle sijoittuvat laskettelutoimintaa tukevat ravintola- ja karavaanaritilat sekä loma-asuntoalue ja 600-paikkainen katettu kesäteatteri. Alue tuli Muuramen kunnan omistukseen vuonna 2017 ja kunta päätti käynnistää masterplan-hankkeen alueen kehittämiseksi. 

Keväällä 2018 aloitetun hankkeen tavoitteena oli laatia kokonaisvaltainen laskettelu- ja matkailualueen kehittämisen visio. Strategisella suunnitelmalla ohjataan alueen maankäytöllistä ja toiminnallista kehittämistä.

Rambollin toteuttamaan monialaiseen työhön sisältyi eri näkökulmia: kaupunki- ja arkkitehtisuunnittelu, matkailun ja kaupallisen alueen konseptointi, visio ja toiminnallisuus, liikenne- sekä maisemasuunnittelu, vuorovaikutus, palvelumuotoilu sekä vision havainnollistaminen.  

Hankkeen lopputuotos visioi alueelle menestyksekkään konseptin, joka perustuu vakiintuneeseen ja kannattavaan liiketoimintaan. Masterplan antaa suuntaviivat yhtenäisen imagon luomiseen sekä alueen toimintojen täysimääräiseen hyödyntämiseen.

 

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites