Ramboll-säätiö

Ramboll-säätiön toiminnan tarkoituksena on pitää huolta Rambollin perimästä sekä mahdollistaa yrityksen taloudellinen kehitys siten, että Ramboll voi tarjota työntekijöilleen vakaan ja innoittavan työpaikan myös pitkällä tähtäimellä. 

Ota yhteyttä

Ramboll Finlandin tekninen johtaja Mikko Leppänen Ramboll-säätiön hallituksen jäsen. 
Mikko Leppänen

Mikko Leppänen

Tekninen johtaja, infra
P: +358 400 425 914
Vuonna 1971 perustettu Ramboll-säätiö on yrityssäätiö sekä Ramboll Group A/S:n pääomistaja. Ramboll-säätiö omistaa enemmistön eli yli 97,7 % Ramboll Groupin osakkeista. Loput osakkeista ovat Rambollin työntekijöiden omistuksessa. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus halutessaan ostaa Rambollin osakkeita. 
 
Ramboll-säätiön toimintaa hallinnoi 12 jäsenen hallitus. Ramboll-säätiön hallituksen jäsenet työskentelevät varmistaakseen, että Ramboll Group A/S ja sen tytäryhtiöt ja osakkuusyhtiöt toimivat eettisesti ja vastuullisesti ansaitakseen yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kunnioituksen ja luottamuksen. Yksi säätiön hallituksen jäsenistä on Rambollin Finlandin tekninen johtaja Mikko Leppänen.
 

Työtä yhteiskunnan, tutkimuksen ja ihmisten hyväksi 

Ramboll-säätiö jakaa vuosittain useita lahjoituksia tutkimushankkeille sekä tieteen ja tekniikan alojen koulutukseen. Humanitaarisen avustus- ja hyväntekeväisyystyön lisäksi säätiö auttaa sekä nykyisiä että entisiä työntekijöitä ja heidän perheitään vaikeissa elämäntilanteissa.  
 
Joka vuosi Ramboll-säätiö myöntää taloudellista tukea kolmella seuraavalla alueella:
  • Tutkimus, opiskelu ja koulutus
  • Nykyiset ja entiset työntekijät ja heidän perheensä vaikeissa tilanteissa
  • Humanitaarinen apu ja hyväntekeväisyys 

Ramboll-säätiön tukemat tutkimusapurahat 

Ramboll-säätiön tutkimusapurahat antavat asiantuntijoille mahdollisuuksia ideoida ratkaisuita ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi. Vuosittain Ramboll-säätiö tukee 500 000 eurolla korkeatasoista tutkimustyötä yhteistyössä Ramboll Groupin kanssa. Tarkempaa tietoa hakuajoista ja hakemuksen sisällöstä löytyy Ramboll-säätiön hakuohjeista. Tutustu ohjeisiin.

Tutustu tarkemmin

Ramboll-säätiön toiminta

Lisää tietoa Ramboll-säätiön toiminnasta löydät englanniksi säätiön kansainvälisiltä sivuilta.

Ramboll juhlii 75-vuotista taivaltaan

Ramboll juhlii vuonna 2020 75-vuotista taivalta. Tutustu yrityksen perustajiin sekä historian merkkipaaluihin. 

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites