Ura

Tule meille tekemään merkityksellistä työtä

Tunnistatko itsessäsi ratkaisijan asenteen ja uutta kohti kulkevan ajattelun? Tulevaisuuden yhteiskuntaa suunnitellaan meillä, tule mukaan. Rambollissa pääset käyttämään luovuuttasi ja kehittämään huippuosaamistasi. Merkityksellisyys asuu aidosti työssämme ja jokaisessa projektissa.

Innostava, yhdessä tekemisen työyhteisö

Säätiöomisteisessa yrityksessä pääset edistämään kestävää tulevaisuutta avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä. Monialaisena suunnittelu- ja konsultointiyrityksenä parannamme yhteiskunnan toimintaa kestävästi sekä Suomessa että maailmalla. 

Lue lisää millaista meillä on olla töissä. 

 

Kansainvälinen osaajaverkosto 

Kun työskentelet Rambollissa, olet osa kansainvälisen yrityksen osaajien verkostoa. Liityt työyhteisöön, joka toimii paikallisesti ja globaalisti. Ison talon etuihin kuuluu, että sinulla on mahdollisuus kehittää uraasi monin tavoin. Rambollaisia työskentelee tälläkin hetkellä toiveidensa mukaisesti myös kansainvälisissä tehtävissä.

Kartasta löydät avoimet työpaikat Suomessa ja maailmalla. Maakohtaiset avoimet tehtävät on merkitty sinisellä ja Rambollin hankkeet on tummanharmaalla.  

Voit myös jättää avoimen hakemuksesi.