Miksi Ramboll?

Katso avoimet työpaikat

Tuemme kehitystäsi

Rambollin kasvu on keskeinen osa menestystämme, ja toimintamme onkin laajentunut yrityksen perustamisesta vuodesta 1945 lähtien. Olet tervetullut yritykseen, jossa osallistut tiimityöskentelyyn ja kehittymistäsi edistäviin hankkeisiin. Kasvutavoitteemme ovat takuu pitkäaikaiselle urakehityksellesi haastavien ja merkityksellisten projektien parissa. 

Voit luottaa siihen, että esimiehesi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset. Mittaamme henkilöstön tyytyväisyyttä, ilmapiiriä ja johtamista vuosittain henkilökunnalle suunnatuilla kyselyillä, jotka ohjaavat jatkuvaa etenemistä kohti yhteisiä tavoitteita. 

Viemme osaamistasi eteenpäin  

Henkilöstön ja tiimien kompetenssien vahvistaminen ovat strategiamme ydintä. Kehityskeskusteluissa jokaiselle henkilölle laaditaan liiketoimintasuunnitelmien pohjalta toiminnallisiin tavoitteisiin perustuvat henkilökohtaiset kehityssuunnitelmat. Oman kehittymissuunnitelman toteutumisen varmistavat säännölliset kehityskeskustelut oman esimiehen kanssa. 

Tarjoamme uramahdollisuuksia myös maailmalla 

Isossa yrityksessä uraa voi luoda monella tavalla. Kun työskentelet Rambollissa, työskentelet kansainvälisessä yrityksessä. Oman alan asiantuntemusta syventämällä sinulla on mahdollisuudet edetä kansainvälisen tason huippuosaajaksi, joka henkilöstövastuun sijasta keskittyy osaamisalueensa kehittämiseen ja asiantuntijatiedon jakamiseen. Voit myös edetä perinteistä tietä suunnittelijasta kohti isompia vastuualueita, jos se sopii sinulle paremmin.