Annika Renheim, Division Director

Katso avoimet työpaikat

Annika Renheim

Country Market Director of Ramboll Water in Sweden

T: +46 (10) 615 63 57

Työnkuvani

Autan hallitsemaan vesiasioita kaikissa Ruotsin kaupungeissa. Työskentelemme lähinnä vesihuoltoverkostojen parissa, mutta myös pintavesi- ja tekoallasprojekteissa.

Lisäksi vastuualueenamme on Blue & Green infrastruktuuri, joka yhdistää viheralueet vesihuoltoon.

Vesi on arvokas resurssi ja meidän on suojeltava sitä. Tämä tarkoittaa sitä, että suunnitelmiemme on oltava laaja-alaisia, jotta myös tulevilla sukupolvilla on puhdasta vettä juotavaksi.

Kehitä itseäsi

Rambollilla työskentelyssä pidän erityisesti siitä, että yrityksen arvot ovat linjassa omieni kanssa. Toisten kunnioittaminen, yhteishenki ja intohimo ovat kaikki asioita, jotka tekevät työstäni mielekästä ja motivoivaa.

On erittäin palkitsevaa, kun voi työskennellä ympäristössä, jossa on tilaa kehittää itseään ammatillisesti - ja samalla auttaa myös yritystä kehittymään.

Pitkän aikavälin toimintaa

Minulle on tärkeää, että tämä yritys on säätiön omistuksessa. Se helpottaa pitkän aikavälin suunnittelun toteuttamista. Työntekijänä minulle on tärkeää, että Rambollilla on turvallinen tulevaisuus.

Mahdollisuus suunnata katseensa tulevaisuuteen auttaa meitä sopeutumaan niin maailmaan, jossa elämme kuin yhteiskunnan muutoksiinkin, niin että jokaisessa päivässä on järkeä myös tulevaisuudessa.