Francesca Del Din, Senior Engineer

Katso avoimet työpaikat

Francesca Del Din

Team Lead

T: +45 5161 5787

Työnkuvani

Työskentelen vanhempana insinöörinä Pohjanmeren offshore-hankkeissa. Olen kotoisin Italiasta, mutta muutin Tanskaan neljä ja puoli vuotta sitten. Minulla on ylempi korkeakoulututkinto rakennesuunnittelusta Politecnico di Torinosta, joka on Italian teknisistä korkeakouluista ykkönen.

Asuessani Lontoossa tutustuin Rambolliin ja päätin muuttaa Tanskaan yrityksen palvelukseen. 26-vuotiaana minut nimitettiin tekniseksi johtajaksi vastaamaan vedenalaisista putkilinjoista hankkeessa Pohjanmerellä, Gina Krog -kentällä. Vastasin 15 työntekijästä ja putkilinjojen suunnittelusta sekä yhteyksistä asiakkaaseen, toimittajiin ja valmistajiin. Se oli suuri haaste, mutta me teimme sen - ja olen siitä ylpeä.

Vapaus ja vastuu

Yksi parhaista asioista Rambollissa on vastuullisuus. Täällä kaikki saavat äänensä kuuluviin sukupuolesta, iästä ja kokemuksesta riippumatta. Kun näytät osaamisesi, niin sinulle uskotaan vastuullisia tehtäviä jo urasi alussa. Toinen asia, josta todella nautin, on joustava työaika. Voin suunnitella työpäiväni joustavasti, jolloin tasapaino työ- ja yksityiselämän välillä on juuri sopiva.