Martin Burden, Consulting Director

Katso avoimet työpaikat

Martin Burden

Design Director, High end retail and the arts

T: +44 7903 682 572

Työnkuvani

Olen suunnitteluinsinööri ja johdan tiimejä täällä Lontoossa. Työskentelemme vaativien liiketilahankkeiden ja korkean rakentamisen parissa ympäri maailmaa alan johtavien suunnittelijoiden kanssa.

Maailmanluokan asiantuntijoita

Eniten työssäni iloitsen varmastikin lopputuloksesta. Suunnittelijan pitää pysyä rytmissä päästäkseseen loppuun. Nautin vision selittämisestä, suuntaviivojen osoittamisesta ja sen näkemisestä, miten prosessi etenee, kun ihmiset toimivat ja auttavat siinä.

Rambollissa voin työskennellä vapaasti turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Meillä on asiantuntijoita ympäri maailmaa, joihin voimme olla yhteydessä. Lisäksi meillä on erinomaiset tilat nykyaikaisin teknologia käytössämme.

Teknologia muuttuu koko ajan, joten jatkuvasti pitää oppia uusia asioita. Kun ymmärtää miksi muutos tapahtuu ja pystyy itsekin muuttumaan mukana, niin saa kyllä kannustusta. Vaikka työ on kurinalaista, on meillä myös vapautta ja intohimoa innovaatioihin. Haluamme olla huipulla siinä, mitä teemme.

Uskalla luoda jotain täysin uutta

En ole varmaan koskaan kieltäytynyt yhdestäkään hankkeesta. Kerran jopa suunnittelin eräälle arkkitehdille talon laajennuksen ilman palkkiota. Nyt olen työskennellyt kyseisen asiakkaan kanssa 30 vuotta. Sanoessani kyllä tuollaiselle arkiselle pienelle asialle verkostoiduin ja loin pohjan pitkäaikaiselle asiakassuhteelle. Haluankin ajatella, että 50-kerroksisen rakennuksen laajennuksen suunnittelu vaatii aivan samanlaista taitoa ja huolenpitoa kuin pienikin hanke.

Sanon usein vastavalmistuneille, etteivät miettisi niin paljon itse työtä, vaan mitä sen suorittamiseen liittyy, koska kaikissa hankkeissa on oma prosessinsa, ja jos voit verkostoitua ja kehittää osaamistasi suhteita työskennellessäsi vähemmän hohdokkaiden töiden parissa, tulevat hyvätkin työt ajan myötä.