Löysitkö vastauksen kysymyksiisi?

Katso avoimet työpaikat

Täältä löydät vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin Rambollin avoimiin tehtäviin ja hakuprosessiin liittyen.

 • Miten haen töitä Rambollilta?

  Kaikki avoimet työpaikat löytyvät urasivuiltamme. Voit etsiä avoimia työpaikkoja hakutoiminnoilla. Voit hakea avoimia työpaikkoja maan, toimialan tai tehtävänimikkeen perusteella tai käyttäen haluamiasi hakusanoja. Kun löydät sinua kiinnostavan työpaikan, täytä ja lähetä sähköinen hakulomake.
 • Kauanko hakemuksen täyttäminen kestää?

  Voit suorittaa koko hakuprosessin muutamissa minuuteissa hyödyntämällä LinkedIn-tilisi tietoja. Valitse “haku LinkedIn:n kautta” ja liitä mukaan haluamasi muut dokumentit (enintään viisi dokumenttia, esimerkiksi CV tai hakukirje).
 • Voinko hakea useisiin eri tehtäviin yhtä aikaa?

  Jos olet kiinnostunut useammasta kuin yhdestä työpaikasta Rambollissa, voit hakea niihin samanaikaisesti.
 • Voinko lähettää avoimen hakemuksen?

  Kyllä, voit lähettää avoimen hakemuksesi milloin tahansa. Huomaathan, että avoin hakemus on lähetettävä alla olevan linkin kautta. 

  Huomaa myös: Älä lähetä hakemustasi sähköpostin kautta. Lähetä hakemuksesi ja CV:si täällä.
 • Mistä tiedän, että hakemukseni on vastaanotettu?

  Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saat sähköpostitse vahvistuksen. Jos et saa vahvistusta sähköpostiisi, tarkista sähköpostitilisi roskaposti-kansio.
 • Tarjoaako Ramboll mahdollisuuksia ulkomailla työskentelyyn?

  Kyllä. Ramboll on maailmanlaajuinen yritys, jolla on yli 300 toimistoa 35 maassa. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia työskennellä eri puolilla maailmaa. 

  Löydät avoimet työpaikat urasivustoltamme. 
 • Miten hakuprosessi etenee?

  Kun olet lähettänyt hakemuksesi sähköisesti, rekrytoijamme arvioivat osaamisesi ja kokemuksesi. Hakuprosessin edetessä sinuun otetaan yhteyttä, jotta voitte sopia puhelin- tai videohaastattelusta ja/tai henkilökohtaisesta tapaamisesta.  

  Ensimmäisessä haastattelussa tapaat rekrytoivan esimiehen, jonka tiimiin etsimme uutta osaajaa. Tapaamisessa saat lisätietoja Rambollista ja avoimesta työtehtävästä – lisäksi haluamme tietenkin tutustua sinuun tarkemmin. Prosessin edetessä saatat tavata myös henkilöstöhallinnon edustajan ja/tai tiimin muita jäseniä. Soveltuvuusarviot ovat osa rekrytointiprosessiamme tietyissä tehtävissä.  
 • Mitä voin odottaa aloittaessani työt Rambollissa?

  Meille Rambollissa on tärkeää, että tunnet olosi tervetulleeksi! Ensimmäisenä työpäivänä esimiehesi ottaa sinut vastaan ja esittelee sinut tiimillesi. Saat avuksesi nimetyn työkaverin –  kokeneen kollegan, joka auttaa sinua asettumaan taloksi esittelemällä sekä työympäristöäsi että työtehtävääsi. 

  Ensimmäisinä kuukausina osallistut monipuoliseen perehdytysohjelmaan, jossa pääset syventymään rambollaisuuteen, eli kaikkeen siihen, mikä yhdistää meitä. Kolmen ensimmäisen kuukauden jälkeen osallistut myös kehityskeskusteluprosessiimme. Sen ohjaamana tapaat esimiehesi säännöllisesti, jotta voitte arvioida työssä onnistumista, keskustella kehittämisestä ja uratoiveista sekä asettaa tavoitteet ja kehityssuunnitelmat kuluvalle työvuodelle.
 • Minkälainen työympäristö Rambollissa on?

  Haluamme tarjota ystävällisen ja joustavan työympäristön, jossa sinua rohkaistaan ja innostetaan suunnittelemaan päivittäiset tehtäväsi työskentelyysi sopivalla tavalla. 
 • Missä Rambollin toimistot sijaitsevat?

  Ramboll on maailmanlaajuinen yritys, jolla on yli 300 toimistoa 35 maassa. Toimimme Suomessa lähes 30 paikkakunnalla maalaajuisesti. Löydät toimipaikkojemme yhteystiedot täältä. 
 • Minkälaisia mahdollisuuksia Ramboll tarjoaa urakehitykseni tueksi?

  Tarjoamme osana yrityksemme strategiaa erilaisia mahdollisuuksia edetä tai syventää omaa asiatuntijauraasi. Panostamme ihmisiin, rambollaisten ammatilliseen osaamiseen ja kehittymiseen. Järjestämme säännöllisesti erilaisia koulutuksia esimerkiksi projektinhallinnan osalta. Myös työharjoittelu on luonteva osa työyhteisömme arkea. Jatkuva oman uran kehittäminen tapahtuu avoimessa vuorovaikutuksessa esimiehen kanssa. 

  Henkilökohtaisen kehityssuunnitelman ja jatkuvan palautteen avulla sinä ja esimiehesi keskustelette tulevista urasuunnitelmistasi ja asetatte yhdessä tavoitteet kehittymisellesi. Lisäksi Ramboll tarjoaa kattavasti internetin kautta toteutettavia kursseja. Tukenasi on myös laaja, kokeneiden asiantuntijoiden verkosto.