Kesätyöhakumme 2023 on päättynyt – kiitos kaikille hakeneille!

Katso avoimet työpaikat

Moni jää meille harjoittelun jälkeen vielä tunti- tai osa-aikaisiin tehtäviin tai tekee opinnäyte- tai diplomityönsä meille. Joustavana työnantajana otamme huomioon opiskelujen ja työn yhteensovittamisen. 

  • Haluatko tehdä opinnäytetyön tai diplomityön meillä? Ota yhteys opiskelija- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattoriin: katrina.kukkonen@ramboll.fi
  • Etsitkö vakituista työtä? Katso kaikki avoimet paikkamme
  • Eikö meillä ole avoinna sopivantuntuista paikkaa? Jätä avoin hakemuksesi täällä.

Mitä meistä sanotaan työpaikkana

Ramboll on tutkitusti yksi suunnittelu- ja konsultointialan houkuttelevimmista työpaikoista. 

Tekniikan alan opiskelijat äänestivät meidät sijalle 9 ja ammattilaiset sijalle 7 Universumin ihannetyönantajalistalla 2022. Luonnontieteiden opiskelijoiden keskuudessa olimme suosituin suunnittelu- ja konsultointialan yritys.

Kesällä 2022 meillä työskenteli yli 100 harjoittelijaa. Heiltä kysymämme palautteen mukaan parasta kesässä olivat mielenkiintoiset työtehtävät, uuden oppiminen ja tiimin tuki sekä työkaverit. Asteikolla 1-5 saimme kesätyöntekijöiltämme arvosanaksi 4.3. Ensikertalaisista kesäharjoittelijoistamme noin 80 % on jatkanut meillä joko vakinaisina työntekijöinä tai määräaikaisella työsopimuksella opiskelujen ohella.

Sijoituimme tänä vuonna sijalle 13 Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kilpailun sarjassa yli tuhannen työntekijän organisaatiot. Kategoriassa oli mukana 59 työnantajaa. Olimme myös kiinnostavin/houkuttelevin työnantaja RIL ry:n kesätyökyselyssä 2022. Kyselyyn vastasi noin 270 pääosin 2.-4.vuosikurssien opiskelijaa.

Meitä arvostetaan työpaikkana mm. näistä syistä: 

  • mukava ilmapiiri 
  • ihmislähtöinen työkulttuuri
  • mahdollisuus mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin
  • kansainvälisyys 

Tervetuloa oman alasi oikeisiin töihin ja kasvattamaan osaamistasi ja asiantuntemustasi!

 

Ainejärjestöt ja killat

Opiskelijaryhmät ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme. Osallistumme mielellämme tärkeimpiin koulutus- ja rekrytapahtumiin ja olemme antaneet tukea merkittävimpiin opiskelijatapahtumiin. 

Oppilaitokset

Opiskelijat ovat tärkeä voimavaramme: tämän päivän opiskelija on huomisen asiantuntija. Teemme tiivistä ja monipuolista yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Esimerkiksi useat kokeneet asiantuntijamme osallistuvat oppilaitoksissa alan opetukseen ja sen kehittämiseen. Olemme myös tukeneet lahjoituksin eri oppilaitoksia.

Viime vuosina olemme lahjoittaneet alan suunnitteluohjelmistoja korkeakouluihin ja myöntäneet stipendejä alalla menestyneille opiskelijoille.

Oppilaitosyhteistyöllä haluamme varmistaa, että suunnittelu- ja konsultointialalle löytyy jatkossakin osaajia ja että ala kehittyy ja se koetaan kiinnostavana.

Haluatko ehdottaa yhteistyötä tai kiinnostaako oppilaitosyhteistyö? Ota yhteyttä Katrina Kukkoseen.