Työtä kestävän kehityksen puolesta

Katso avoimet työpaikat
Me rambollaiset ratkomme merkittäviä haasteita, jotka koskettavat ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntia kaikkialla maailmassa. Sinut haastetaan ja sinua innostetaan löytämään ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme tulevaisuuden yhteiskunnan rakentamisessa.  

Olemme mukana hankkeissa, jotka edistävät kestävää kehitystä – niin taloudellisesta, sosiaalisesta kuin ekologisesta näkökulmasta katsoen. Hankkeet vaihtelevat, ja työtäsi voi olla vaikka matka-aikaa säästävän joukkoliikennejärjestelmän suunnittelu, sopeuttaa hiilidioksidipäästöjä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tai elämänlaatua parantavat älykkään asumisen hankkeet.

Rambollin perustajat toimivat alusta alkaen arvoperusteisesti tavoitteinaan vastuullisuus työntekijöitä, asiakkaita ja yhteiskuntaa kohtaan. Tämä lähestymistapa ohjaa edelleen yrityksemme liiketoimintoja ja johtamista. 

Ramboll on asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä alan johtava toimija. Strategia ja kehitysohjelmat tehostavat etenemistämme kohti päämääräämme. Lue kestävän kehityksen strategiastamme. 

Osallistutaan yhdessä 

Edistämme aktiivisesti kestäviä ratkaisuja yhteiskunnassamme. Olemme mukana maailmanlaajuisissa aloitteissa kumppanuuksien kautta, joista YK:n huippukokous on yksi esimerkki. Toimimme vahvasti myös paikallisesti tekemällä yhteistyötä esimerkiksi alan oppilaitosten kanssa. 

Rambollaiset tekevät aktiivisesti hyväntekeväisyys- ja pro bono -työtä paikallisyhteisöissä ympäri maailmaa. Tutustu kestävän kehityksen -ohjelmiimme.