Mia Wagner, insinööri

Katso avoimet työpaikat

Mia Wagner Kastrup

Civil Engineer

T: +45 5161 6871

Työnkuvani

Olin vuonna 2012 vielä opiskelija, kun aloitin urani Rambollissa. Nyt työskentelen Rambollin International Bridges -osastolla. Olen ollut yli neljä vuotta mukana Queensferry Crossing -hankkeessa: se on uusi silta, joka ylittää Forth-joen Skotlannissa. Olen ratkaissut koko joukon erilaisia tehtäviä ja oppinut paljon; tällaisen suuren sillan rakentaminen on uskomattoman monimutkaista, ja prosessissa on mukana useita eri aloja ja asiantuntijoita. 

Positiivinen ilmapiiri  

Parasta Rambollissa työskentelyssä on ehdottomasti mahdollisuus kehittää uusia ratkaisuja ja olla osa ainutlaatuisia hankkeita. Minua on aina kiehtonut suurien ja monimutkaisten ongelmien ratkaiseminen laskelmien sekä perinpohjaisen harkinnan avulla. 

Erityisen mukavaa on tehdä sitä Rambollin työympäristössä, jossa me kaikki autamme toisiamme. Ilmapiiri on positiivinen ja tiimityö toimii. 
Minun neuvoni opiskelijoille, jotka haluavat töihin Rambollille: seuraa unelmasi ja intohimoasi. Kannattaa tehdä myös avoin hakemus, vaikka sopivaa työpaikkaa ei löytyisikään.